skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Nieuw : Balance Program – Rainpharma Dieet

Vanaf nu kan je deze nieuwe services  ook online boeken:

Balance Program : Een proteïne dieet dat eigenlijk geen dieet is, maar een heuse welzijnskuur voor lichaam, huid en haar! Het Balance Program van Rainpharma is een efficiënte, realistische en evenwichtige afslankmethode die werkt op lange termijn. Het is een holistisch programma dat je lichaam reset naar een gezonder gewicht, zonder roofbouw te plegen op je lichaam en met respect voor je darmen en nieren, maar ook een stralende huid en een stevige energie boost.

 

Smart Nutrition Program:  Je hoeft niet echt te vermageren maar je lichaam snakt wel naar een nieuwe start? Je voelt je vaak futloos en je huid heeft er ook al beter uitgezien? En enkele kilootjes is lichter is altijd mooi meegenomen? Dan is het Smart Nutrition Program jou op het lijf geschreven. Deze detoxkuur is een makkelijk en veelzijdig programma dat je zelfstandig kan volgen. Het Smart Nutrition Project van Rainpharma zorgt ervoor dat je je een pak fitter en lichter voelt.

 

 

Afslanking

Zoals gezegd kan je zelf aan de slag, maar om je bij te staan in een succesvolle detox kuur, heb ik 3 programma’s voor je uitgedokterd:

Detox Quick Start : 1 week zelfstandig detoxen.

Detox Smart & Easy : 2 weken detoxen met ondersteuning.

Swinging Detox : Een maand lang gemakkelijk en succesvol detoxen, met tal van gratis extra’s!

 

Leuke Special 

Om jouw lichaam een kickstart te geven voor het voorjaar, creëerden we de Shake It Up box met Goed Gevoel! In deze box, t.w.v. €63, ontdek je voor slechts €14,80 extra alle RainPharma shakes en je krijgt er meteen een handige shaker bij. 🤩

De super leuke Shake It Up box (t.w.v. €63) zit vanaf 19 mei voor maar €14,80 extra bij jouw Goed Gevoel magazine. 💪

Zeker zijn van je exemplaar? Reserveer hem dan nu al bij mij in The Beauty Lounge: https://thebeautylounge.be/…/shake-it-up-box-goed-gevoel/

 

 

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top