skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

CARBON LASER PEELING

De carbon peeling is niet te vergelijken met een gewone peeling of een fruitzuurpeeling.

Het peelen of dode huidcellen verwijderen – de dieptereiniging – gebeurt namelijk met een laser. Door de combinatie van de lasertechnologie en de medische koolstof – carbon – vindt er een diepe zuivering van de huid plaats. De laser stimuleert het collageen en elastine in de huid en zorgt zo voor een mooie, gezonde glow. De huid bruist van hydratatie.

Ideaal voor

Aanvankelijk werd de carbon peeling dan ook veel ingezet om vette huid te normaliseren, maar al gauw werden er nog fantastische resultaten opgemerkt: ontstekingen, acné, verwijdde poriën, fijne littekens, verkleuringen van de huid en ouderdomsvlekken vervagen en verbleken.

De Carbon Laser Peeling- of ook Hollywood peeling genaamd – werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de opbouw van collageen zodat de huid verstrakt en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Na 1 sessie is je huid zuiver en strakker en heb je een mooie glow.

Verloop van de behandeling

  1. De huid wordt ontschminkt en gereinigd.
  2. De medische koolstof, carbon, wordt aangebracht.
  3. De laser doet zijn werk, volledig pijnloos, en dode huidcellen, onzuiverheden worden verwijderd.
  4. Na de laseractiviteit wordt de huid nogmaals gereinigd.
  5. Je gezicht straalt, voelt strak en is helemaal zuiver.

PIGMENTVLEKKEN

Pigmentvlekken of ook wel ‘ouderdomsvlekken’ genoemd en melasma (verkleuringen ten gevolge van zwangerschap of hormonale schommelingen) kunnen in slechts enkele sessies met de Q-switch laser verwijderd worden. Hoeveel sessies er nodig zijn, hangt af van de vlek en het huidtype. Doorgaans hebben pigmentvlekken minder sessies nodig dan melasma.

Na de behandeling kunnen de vlekken wit of juist donkerder zijn. Het aanwezige pigment zal vanaf nu op natuurlijke wijze in het lichaam afgevoerd worden. Maw de vlek zal langzaam verbleken mettertijd. Tussen 2 sessies moet een periode van 6 à 8 weken zitten.

Prijs : vanaf 30 euro/sessie. Prijs is afhankelijk van de hoeveelheid vlekken/ oppervlakte van de zone.

Back To Top