skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Roodheid

We blozen allemaal wel eens, maar soms blijft de roodheid op de wangen staan. Alhoewel we nog niet precies weten wat de juiste oorzaak is, observeren we verschillende symptomen: een dunnere huid, verwijdde bloedvaten en soms ook de verhoogde aanwezigheid van een soort huidmijt. De roodheid is meestal zichtbaar op de wangen, maar kan ook over heel het gelaat verspreid zijn.

Zowel de behandelingen als de thuisproducten van pHformula gaan de roodheden reguleren.  Droge plekken en ruwe huid verdwijnen ook en de huid wordt zuiver en egaal.

Deze kuur en producten van pHformula hebben al voor mooie resultaten gezorgd bij:

  • gevoelige huid
  • schilfers
  • acné (verkeerde diagnose acné)
  • dermatitis
  • rosacea

 

Er is een oplossing: de kuren en producten van pHformula en Rainpharma

Een kuur bestaat uit 6 resurfacings van 30 minuten, ongeveer om de twee weken. De homecare kit ( € 179 ) bevat alle producten voor thuisgebruik.

Een kuur bestaat uit 6 resurfacings van 30 minuten, ongeveer om de twee weken

Kuur roodheden : €595

6 resurfacings + homecarekit pHformula

Ben ik na de kuur van al mijn roodheden vanaf?

Resultaten verschillen van persoon tot persoon en het is heel belangrijk om de producten te blijven gebruiken om je huid egaal te houden. Heb je lichte tot matige roodheid, dan kan 1 kuur voldoende zijn. Ernstige roodheden en ontstekingen kunnen baat hebben met 2 kuren.

Wat na de kuur?

Eens je huid gezond en egaal is, is het heel belangrijk dit te onderhouden en de thuisproducten te blijven gebruiken. Ook een maandelijkse facial helpt je huid gezond en fris te houden.

Back To Top