skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be

Gelaat

BASIC GELAATSVERZORGINGEN

De gelaatsverzorgingen Discover en Radiance zijn een ideale kennismaking met The Beauty Lounge. In een ontspannen sfeer krijgt je huid een boost en je gaat naar huis met productadvies op jouw maat.

Discover €65

Kennismakingsbehandeling voor elk huidtype. Je gelaat is zuiver en straalt.

Huidanalyse, productadvies, zachte ultrasonen peeling, diepe ultrasonen hydratatie.

Online afspraak maken

Radiance   €79

De Radiance behandeling is een ontspannende behandeling.Je gelaat is zuiver en straalt, bovendien heeft het door de ultrasonen een ware boost gekregen waardoor de huid zich vlugger  zal vernieuwen.

Ultrasonen worden al vele jaren gebruikt in de medische wereld maar zijn ook heel efficiënt om werkstoffen in de huid te sluizen en de huid te stimuleren om haar natuurlijke balans te herstellen

Huidanalyse, productadvies, zachte ultrasonen peeling en diepe ultrasonen huidvernieuwing met als afsluiter een cosmeceutisch vliesmasker.

HUIDVERBETERING

Met de huidverbeterende behandelingen van The Beauty Lounge kies je er voor om je huid weer helemaal te laten stralen. Ideaal bij acné, pigmentvlekken en grote poriën. Maar ook het bezoek aan de plastisch chirurg maken we overbodig door aan de slag te gaan om je rimpels en fijne lijntjes te verminderen en je gelaat mooi te liften.

VITA  

De VITA behandeling is een behandeling met fruitzuren, peptides en vitaminen. Afhankelijk van het huidprobleem (rimpels, pigmentvlekken, poriën, puistjes,….) kan er zo een gepersonaliseerde behandeling uitgevoerd worden met zichtbaar resultaat al vanaf de eerste behandeling.

Huidanalyse, productadvies, behandeling met uitgeselecteerde fruitzuren, peptiden en vitaminen.

€95

De VITA behandeling is ook in kuurvorm mogelijk ( 3 of 6 behandelingen), afhankelijk van het huidprobleem.

Online afspraak maken

MICRONEEDLING  

Needling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. Minuscule naaldjes maken kleine kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar triggeren de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Needling is aangewezen bij:

  • Rimpels en lijntjes
  • Verslapping
  • Acné en acnélittekens
  • Grote poriën
  • Vale teint
  • Pigmentvlekken

Gelaat 135   Kuur van 3 incl. homecarekit 500
Gelaat + hals + decolleté 235

Online afspraak maken

PLASMALIFT  

Ooglidcorrectie en rimpelvermindering zonder chirurgie.

Tijdens een Plasmalift wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Een kleine naald, die bestaat uit geladen plasma, raakt uw huid puntsgewijs aan. Daardoor trekken de huidvezels samen en krijgt u onmiddellijk een liftend effect. Er wordt een serie van gerichte aanrakingen uitgevoerd en zo creëert men een gebied waar de huid gelift en stevig is. Dankzij deze techniek kan er met veel precisie gewerkt worden op bepaalde probleemzones.

De huid wordt eerst verdoofd met een crème en dan worden er door lichte aanrakingen met een plasma naald stipjes op de huid gemakt. Het liftende effect is direct zichtbaar.

Ooglift (boven)

€350

Oogledenlift (onder)

€275

Kraaienpootjes

€250

Frons rimpel

€175

Voorhoofdrimpels

€275

Neuslippenplooi

€200

Bovenlip (rokerslijnen)

€250

Onderlip lijntjes

€250

Boven en onderlip rimpels

€450

Oorplooien

€175

Online afspraak maken

CARBON LASER PEELING

De carbon peeling is niet te vergelijken met een gewone peeling of een fruitzuurpeeling. Het peelen of dode huidcellen verwijderen – de dieptereiniging – gebeurt namelijk met een laser. Door de combinatie van de lasertechnologie en de medische koolstof – carbon – vindt er een diepe zuivering van de huid plaats.

Na 1 sessie is je huid zuiver en strakker en heb je een mooie ‘glow’. Wil je werken op verkleuringen, rimpels… etc., dan mag je een Carbon Peeling ook als een kuur nemen om de 2 à 4 weken.

€75

Online afspraak maken
Back To Top