04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be

Gelaat

IEDERE HUID IS ANDERS

Wat is mijn huidtype? Is mijn huid gezond? Welke producten zijn geschikt voor mij? Dat zijn vragen die in The Beauty Lounge dagelijks gesteld worden.

Om daar een onderbouwd antwoord op te bieden, gebruikt The Beauty Lounge een huidanalyse-toestel dat onmiddellijk een beeld geeft van jouw huidconditie: hydratatie, gevoeligheid, onzuivere huid, rimpels, pigmentvlekken, poriën en elasticiteit worden gemeten.

Op basis van de resultaten wordt een gepersonaliseerd verzorgingsprogramma uitgewerkt. Zo ben je zeker dat de producten die je thuis verder gebruikt, je huid dag na dag gezonder en mooier maken.

GELAATSVERZORGINGEN

Om de huid in alle zachtheid te reinigen en haar daarna in de diepte te kunnen vernieuwen, stimuleren en draineren, wordt er gewerkt met verschillende technieken, zoals ultrasonen en vernieuwende methodes, zoals resurfacing. Ultrasonen worden al vele jaren gebruikt in de medische wereld maar zijn ook heel efficiënt om werkstoffen in de huid te sluizen en de huid te stimuleren om haar natuurlijke balans te herstellen. Resurfacing is een verzamelnaam voor behandelingen met fruitzuren, peptides en vitaminen. Afhankelijk van het huidprobleem (rimpels, pigmentvlekken, poriën, puistjes,….) kan er zo een gepersonaliseerde behandeling uitgevoerd worden met zichtbaar resultaat al vanaf de eerste behandeling.

Discover €65

Huidanalyse, productadvies, zachte ultrasonen peeling, diepe ultrasonen hydratatie.

Kennismakingsbehandeling voor elk huidtype. Je gelaat is zuiver en straalt.

 

Radiance   €79

Huidanalyse, productadvies, zachte ultrasonen peeling en diepe ultrasonen huidvernieuwing met als afsluiter een cosmeceutisch vliesmasker.

Je gelaat is zuiver en straalt, bovendien heeft het door de ultrasonen een ware boost gekregen waardoor de huid zich vlugger  zal vernieuwen. Een echte wake-up call voor je huid.

 

VITA   €95

Huidanalyse, productadvies, behandeling met uitgeselecteerde fruitzuren, peptiden en vitaminen.

Voor al wie duidelijke huidverbetering wil, doeltreffend bij: rimpels, verslapping, acné, pigmentvlekken, grote poriën,… De huid is niet alleen zuiver en gehydrateerd, huidverbetering is al vanaf de eerste behandeling zichtbaar!

De VITA behandeling is ook in kuurvorm mogelijk ( 3 of 6 behandelingen), afhankelijk van het huidprobleem.

Afspraak maken