skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Gelaat

GELAATSVERZORGINGEN

Soms heb je nood aan een opkikker voor je huid. Wanneer een kuur niet (meer) nodig is of wanneer je een boost nodig hebt om terug een routine in je dagelijkse verzorging te krijgen, dan kies je voor een zalige gelaatsverzorging. Bij The Beauty Lounge hoef je niet te kiezen tussen resultaat en een relaxmoment, het ene sluit het andere niet uit. Welke facial je ook kiest; je huid zal stralen, jij bent helemaal relax én nu weet je zeker welke thuisproducten goed voor je zijn om je huid in deze topconditie te houden.

Online afspraak maken

Radiance  

Je huid wordt gepeeld en behandeld met ultrasonen. Ultrasonen of geluidsgolven worden al jaren toegepast in de medische wereld omdat ze werkstoffen diep in de huid kunnen brengen. Deze facial is een hele zachte en ontspannende verzorging waarbij de ultrasonen je huid reinigen, stimuleren en terug in balans brengen door de drainerende werking.

€ 97,5

Online afspraak maken

VITA  

De beroemde facial van pHformula. Je huid wordt verwend met zachte fruitzuren en vitaminen zodat je naar buiten wandelt met een mooie glow. Je huid is fris, gezond en voelt zalig zacht. Het geheim van deze facial schuilt niet alleen in de werkstoffen, maar ook in de speciale – soms pittige – massage met speciale face setting technieken.

€ 97,5

Online afspraak maken

Proton Facial

Door middel van de speciale protonpen, worden er werkstoffen in je huid ‘gestempeld’. Je gezicht krijgt eerst de zachtste dermabrasie ter wereld ( namelijk de enigste zonder korrels om je huid niet te beschadigen) en daarna wordt er zorgvuldig een cocktail samengesteld op basis van de behoeften van je huid. Deze cocktail wordt met zachte proton-druk in de diepe huidlagen geduwd. Deze speciale stempeltecniek is zacht en aangenaam en geschikt voor elke huidbehoefte.

€ 97,5

Back To Top