skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

MICRONEEDLING

Needling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

Minuscule naaldjes maken kleine kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar triggeren de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Ideaal voor

  • Rimpels en lijntjes
  • Verslapping
  • Acnélittekens
  • Grote poriën
  • Vale teint
  • Pigmentvlekken

Verloop van de behandeling

Na de needling behandeling kan de huid licht roze of rood kleuren en licht tintelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten; de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. Gebruik steeds een UV bescherming en maak geen gebruik van sauna, zwembad, zonnebank.

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich onder het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Net als bij microdermabrasie en andere huidverbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het resultaat. Een kuur microneedling bestaat uit 3 behandelingen en een kit producten voor thuisgebruik.

Back To Top