skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Pijnloze laserontharing

Laserontharing

NOOIT MEER SCHEREN, WAXEN EN EPILEREN

Voor altijd een gladde, zachte huid zonder ongewenste haargroei is de droom van iedere vrouw en iedere man. Scheren, waxen en epileren zijn veel gebruikte technieken maar spijtig genoeg moeten ze regelmatig gebeuren en brengen ze ook irritaties en ingegroeide haren met zich mee. Op termijn bieden ze geen definitieve oplossing omdat de haarwortels niet worden vernietigd.

Dankzij SHR laserontharing kan iedereen nu wel genieten van gladde oksels, bikini, benen, rug, etc…voor altijd! De SHR laserontharing is voorzien van de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van definitieve ontharing. De laser onthaart geheel pijnloos en zorgt voor een langdurig resultaat. De laser is geschikt voor alle huidtypes, haartypes en lichaamsdelen. De meeste personen zijn na 6 tot 8 behandelingen nagenoeg volledig van hun ongewenste haargroei af.

VOORDELEN VAN SHR ONTHARING

 • Pijnloos ontharen
 • Geen hersteltijd
 • Geen verbrandingen
 • Definitieve ontharing
 • Snelle behandelingstijd
 • Meest veilige lasertechniek
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Geschikt voor alle haartypes
Afspraak maken

Werkwijze

Persoonlijk gesprek
Bij The Beauty Lounge begin je altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leg ik uit wat je kan verwachten, hoe ontharen met de SHR laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met u besproken.

De dag van de behandeling
Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. De dag ervoor scheer je de zone die gelaserd moet worden en laat je op een kleine plaats de haren staan, zodat ik deze kan beoordelen.

Na de behandeling
Vóór en tijdens de behandelingskuur is het niet toegestaan om te waxen of te epileren. De haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen waardoor de behandeling niet effectief uitgevoerd kan worden.

Scheren is wel toegestaan. Tenslotte mag je twee dagen voor de behandeling niet fanatiek in de zon hebben gelegen.. Om tot het gewenste resultaat te komen zijn er tussen de 6 tot 8 behandelingen nodig iedere 6 tot 10 weken.

Veel gestelde vragen

Prijzen (per behandeling)

2 zones: -20%         vanaf 3 zones: -30%

Vrouwen Mannen
wenkbrauwen 50 wenkbrauwen 60
Bovenlip 50 Schouders 150
Kin 50 Rug volledig 325
Wangen 50 Borstkas V-lijn 70
Gelaat 150 Borstkas 160
Hals 90 Onderbuik 105
Oksels 80 Buik 210
Bikini 100 Zwembroek klein 85
String 150 Zwembroek uitgebreid 125
Brazillian 190 Boyzillian 195
Onderbenen 195 Onderbenen 195
Bovenbenen 220 Bovenbenen 230
Benen Volledig 380 Benen volledig 395
Onderarmen 100 Onderarmen 140
Bovenarmen 120 Bovenarmen 150
Armen volledig 200 Armen volledig 280
Handen en vingers 70 Handen en vingers 85
Décolleté 60 Schedel 195
Borsten volledig 140 Baard 175
Tepelomgeving 50 Hals 70
Onderbuik 70 Nek 85
Billen 95 Billen 150
Voeten en tenen 70 Voeten en tenen 85

Staat je gewenste zone er niet tussen? Neem dan even contact met me op.

Gemiddeld zijn er tussen de 6 tot 8 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is namelijk anders en wij geloven in een persoonlijke benadering.

Omdat haren in verschillende fases groeien, kunnen ze niet in een keer worden verwijderd. Tussen de behandelingen zit daarom wat tijd. De tijdsduur tussen de behandelingen:
Gezicht: 4 tot 6 weken
Lichaam: 8 tot 10 weken
Oksels en bikini: 6 tot 8 weken

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied.

Een laserbehandeling wordt afgeraden als u:

 • Zwanger bent
 • Borstvoeding geeft
 • Aan epilepsie lijdt
 • Koorts of een infectie heeft
 • Medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
 • Ontstekingsremmers slikt
 • Een pacemaker heeft
 • Piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over uw specifieke situatie gerust contact met mij op.

Ja, ook een zongebruinde huid kan worden behandeld met de SHR Laser. Dit komt omdat deze lasertechniek zich op effectieve wijze richt op de eiwitten in het haarzakje en niet alleen op het pigment van de huid. U kunt bij The Beauty Lounge in ieder jaargetijde behandeld worden.

Let op: het advies is om 2 tot 3 dagen voor en na de behandeling niet te gaan zonnen, gebruik te maken van een zonnebank of een zelf bruiner aan te brengen. Dit om de huid tot rust te laten komen.

Ja, de behandeling is geschikt voor iedereen omdat we de laser kunnen instellen op ieder huidtype. Door deze innovatieve eigenschappen van de SHR Laser kunnen we nu ook een donkere huidskleur behandelen. Dit komt omdat de SHR Laser niet alleen op het pigment werkt, het tast ook de eiwitten onder in het haarzakje aan. Zo zorgt de laser ervoor dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuwe haar kan groeien.

Nee, ik raad behandelingen tijdens of net na een zwangerschap af. Dit omdat zwangerschapshormonen het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Ja! Een behandeling met de SHR Laser is volledig veilig.

In tegenstelling tot andere apparaten werkt de SHR Laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt. De temperatuur die de laser bereikt wordt vaak als aangenaam ervaren. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

De SHR laser is op dit moment de enige diodelaser die echt pijnloos kan ontharen. De SHR laser heeft een uniek en innovatief handstuk dat extreem kan koelen en in combinatie met de verfijnde SHR-techniek is de behandeling uitermate veilig en comfortabel. Cooler ontharen kan niet !

Zowel IPL als ELOS zijn GEEN lasers! Beide worden vaak ten onrechte lasers genoemd maar zijn veel minder effectief dan bijvoorbeeld de SHR laser. Zowel IPL als ELOS ontharing zijn lichtflitsmethodes die gebruik maken van een Xenon flitslamp. Zo’n lamp produceert een volledig spectrum aan licht en is hiermee veel minder effectief. De SHR laser levert een lichtbundel op 810nm. Deze golflengte is op basis van wetenschappelijk onderzoek benoemd tot de meest effectieve golflengte om haren te verwijderen. Dat verklaart ook waarom IPL ontharing vaak veel goedkoper wordt aangeboden.

Houd er rekening mee dat de haartjes die behandeld zijn uitvallen. In de dagen na de behandeling lijkt het alsof de haartjes doorgroeien maar je zal zien dat deze loskomen en uitvallen. Verder is het belangrijk om de behandelde huid rust te geven. Ga daarom niet meteen de zon in. Gun je huid rust!

In de groeifase staan de haartjes in direct contact met de haarzakjes. Een behandeling in deze fase betekent dat zowel het haartje als het haarzakje worden vernietigd. Deze blijven definitief weg! Haargroei is echter hormonaal bepaald. Dat betekent dat wanneer de hormoonspiegel uit balans wordt gebracht door bijvoorbeeld een zwangerschap of medicijnen, het lichaam “slapende haarzakjes” kan activeren waaruit nieuwe haartjes zouden kunnen groeien. Dit zijn nieuwe haartjes en kunnen in het gebied groeien dat eerder behandeld is geweest. De hoeveelheid nieuwe haargroei, door invloeden van hormonen, zal echter niet te vergelijken zijn met de hoeveelheid haar dat er voor de behandeling aanwezig was.

De SHR is het enige laserapparaat dat voorzien is van een speciaal hulpstukje (tip). Hiermee kan heel nauwkeurig de grens van de baardgroei worden bepaald maar kunnen ook neusharen of haartjes tussen de wenkbrauwen heel precies verwijderd worden.

Back To Top