skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Acné

 

Of je nu tiener bent of volwassen, man of vrouw: puistjes en acné zijn een smet op je zelftrouwen en je voelt je daarom slecht in je vel.

In de puberteit of bij volwassenen, wordt de huid onder invloeden van hormonen vetter en kunnen bepaalde bacteriën zich steeds meer ontwikkelen. Deze bacteriën riiteren de wand van de poriën. Er ontstaat een prop van sebum (huidvet), huidschilfers en bacteriën, die de huid verstoppen. Dat zijn dan zwarte puntjes of puistjes. Naarmate de prop groter wordt, kan ze een ontsteking veroorzaken. Er ontstaat een pustule, puist of papel. Deze letsels kunnen zowel op het gelaat, ter hoogte van het borstbeen of op de rug voorkomen.

Er is een oplossing: de kuren en producten van pHformula en Rainpharma

Zowel de behandelingen als de thuisproducten van pHformula gaan ontstekingen en talgproductie reguleren. Grote poriën en vette huid verdwijnen ook en de huid wordt zuiver en egaal. Ook littekens en verkleuringen van vroegere acné verdwijnen.

Een kuur bestaat uit 6 resurfacings van 30 minuten, ongeveer om de twee weken

Kuur acné : €595

6 resurfacings + homecare kit pHformula

Ben ik na de kuur van al mijn puistjes vanaf?

Resultaten verschillen van persoon tot persoon en omdat acné geen ziekte is, zal je dus ook nooit ‘genezen’ zijn. Het is heel belangrijk om de producten te blijven gebruiken om je huid egaal te houden. Heb je lichte tot matige acné, dan kan 1 kuur voldoende zijn. Ernstige puistjes en ontstekingen kunnen baat hebben met 2 kuren.

Wat na de kuur?

Eens je huid gezond en egaal is, is het heel belangrijk dit te onderhouden en de thuisproducten te blijven gebruiken. Ook een maandelijkse facial helpt je huid gezond en fris te houden.

Back To Top