skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Stralend december.

De donkerste en koudste maand van het jaar is begonnen maar hier in The Beauty Lounge maken we er een stralende eindejaarsmaand van !

Heel de maand december krijg je GRATIS een wenkbrauwshaping wanneer je een lashlift/wimperlift boekt.

Bij een lashlift worden je eigen wimpers miraculeus gelift (niet zomaar gekruld) en zwart geverfd, zodat je een oogverblindende oogopslag krijgt, zodat mascara en wimperextensions voorgoed verleden tijd zijn.  Met de lifting en kleuring ben je wel tot 8 weken natuurlijk mooi!

 

 

 

 

 

‘Ogen zijn de vensters van de ziel’ wordt wel eens gezegd, maar het zijn je wenkbrauwen die je gezicht karakter geven! Met een browshaping geven we je wenkbrauwen vorm en kleur, zodat je natuurlijk volle wenkbrauwen hebt, tot wel 6 weken lang! Je hoeft niet bang te zijn voor te donkere of te harde wenkbrauwen, ik heb een brede waaier aan kleuren, zelfs blonde, grijze en rode haartinten hebben recht op brow on fleek!

 

 

Je krijgt deze browshaping helemaal gratis bij de lashlift en dit heel de maand december, zodat jij met je stralende natuurlijke look aan de feesttafel kan en oogverblindend het nieuwe jaar inspetterd !

Boeken doe je gemakkelijk online

 

Afspraak maken

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top