skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

PLASMALIFT

Ooglidcorrectie, rimpelvermindering en huidverstrakking zonder chirurgie.

Tijdens een Plasmalift wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Een kleine naald, die bestaat uit geladen plasma, raakt uw huid puntsgewijs aan. Daardoor trekken de huidvezels samen en zo wordt de huid verstevigd en verstrakt.

De huid wordt eerst verdoofd met een crème en dan worden er door lichte aanrakingen met een plasma naald stipjes op de huid gemakt. Het liftende effect is direct zichtbaar.

Verloop van de behandeling

De stipjes die geplaatst worden vormen na twee dagen kleine korstjes. De korstjes zullen eraf komen zodra de huid begint te helen. Daarna zal de huid een roze tot rode kleur vertonen (dit is nieuwe huid dat zich nog aan het vormen is gedurende weken). Deze kleur verdwijnt vanzelf. Ondertussen is het heel belangrijk dat u in deze periode blootstelling aan de zon vermijd, uit voorzorg dagelijks spf 50 gebruiken op de behandelde zones.

Resultaat

De huid is merkbaar strakker en de elasticiteit van de huid is verbeterd. Over het algemeen is 1 behandeling voldoende. Bij bijvoorbeeld veel huidoverschot kan er na minstens 12 weken beslist worden voor een tweede behandeling. Deze tijd heeft de huid nodig om zich te herstellen en te verbeteren.

Prijs

Ooglift (boven) €350

Ooglift (onder) €275

Bovenlip (rokerslijnen) €250

Onderlip lijntjes €250

Boven en onderlip rimpels €450

Back To Top