skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

SMART NUTRITION PROJECT

Een programma op maat van jouw doel.

Afslanking

Je hoeft niet echt te vermageren maar je lichaam snakt wel naar een nieuwe start?
Je voelt je vaak futloos en je huid heeft er ook al beter uitgezien? En enkele kilootjes lichter is altijd mooi meegenomen? Dan is het Smart Nutrition Project jou op het lijf geschreven.

Het Smart Nutrition Project is een makkelijk en veelzijdig programma dat je zelfstandig kan volgen. Met actieve nutriënten ondersteun je verschillende fysiologische processen met betrekking tot energie, immuniteit en stress. Hierdoor voel je je al gauw fitter en lichter, met meer energie en een stralende huid.

Jij, maar dan nog beter

Het programma duurt minstens één week, maar je kan het Smart Nutrition Project volgen zolang je zelf wil, afhankelijk van jouw eigen noden of doelstellingen. Er zijn verschillende redenen om met dit slimme nutritionele programma te starten: als korte tussendoor, als aanvulling tijdens het sporten, om je huid weer te laten stralen, ter ondersteuning van afslankende en verstevigende behandelingen, om je huidige gewicht onder controle te houden,…

Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf.

Smart Nutrition Box, geef je lichaam een korte boost.

Een gezonde break voor een nieuwe start

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en lichter laat voelen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met enkele Rainpharma hulpmiddeltjes wordt het een pak makkelijker én efficiënter om je slechte voedingsgewoonten te breken. Alles wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden, zit in de Smart Nutrtion Box. Naast een handige shaker en een kwalitatieve Rainpharma shake (je kan kiezen uit 16 smaken), vind je in deze doos een assortiment orthomoleculaire voedingssupplementen van uitzonderlijke kwaliteit: Daily Boost, Mighty Night, Dry Energy en Dynamic Q10. Met deze startbox bespaar je maar liefst 15% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen.

Zodra je de Smart Nutrition Box in huis hebt, kan je starten. De spelregels zijn dan wel eenvoudig, maar je kan ze best zo strikt mogelijk volgen. Hoe beter je dat doet, hoe beter het resultaat. Een betere versie van jezelf vormt de beloning, al na de eerste week!

De 6 gouden regels

 1. Drink minstens 2 liter water per dag.
 2. Eet groenten en fruit voor voldoende vezels.
 3. Kies voor de kwalitatieve eiwitbronnen.
 4. Eet gezond en vul aan met hoogwaardige voedingssupplementen.
 5. Ga voor gezonde vetten.
 6. Beweeg je gezond.

Laat je begeleiden

SNP Trajecten

Met een SNP box kan je gemakkelijk zelf aan de slag.

Maar omdat detoxen ook wat veranderingen in je dagelijkse leven vraagt, wil ik je graag helpen om op een leuke en lekkere manier naar de beste versie van jezelf te gaan. Wat je met 2 doet, is zoveel leuker en ik ben graag een luisterend oor voor je én een trap onder je kont als je het nodig hebt.

Afslanking

Dit zit er in de SNP Box

 • 1x Daily Boost 60 tabletten
 • 1x Mighty Night 60 tabletten
 • 1x Dry Energy 60 capsules
 • 1x Dynamic Q10 45 capsules
 • 1x RainPharma Shake (zelf te kiezen uit 16 smaken)
 • 1x Shaker Drink More Water
 • 1x Gebruiksaanwijzing
Back To Top