skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Klein gelukskes.

Dat mama’s eigenlijk elke dag een cadeau verdienen, dat staat als een paal boven water! Maar laten we haar deze ene dag per jaar toch eens flink verwennen.

Van mama’s, adoptiemama’s en pleegmama’s, tot plusmama’s, wensmama’s, gekozen mama’s, mama’s in je herinneringen en bijna-mama’s, ze zijn allemaal bijzonder en uniek. Op Moederdag denken we aan alle mama’s. Want mama is er voor altijd en ben je voor altijd.

Wat een mama eigenlijk écht wil? Een lieve boodschap, een hartverwarmende knuffel en vooral veel liefde! Wil je je mama, moeke, mammie, bonnie, nona,ons ma,…. eens flink in de watten leggen? Met een me-time momentje scoor je àltijd en dat hoeft helemaal niets groots te zijn.

Laat je inspireren door volgende klein gelukskes en ik maak er met liefde een mooi kado van:

 

De nieuwe geur Pure Nature van Pascale Naessens en Rainpharma: Deze vrouwelijke en verfijnde geur is een verzameling van kruiden en essentiële oliën, door Pascale Naessens zelf samengesteld. Je kan er van genieten met een skinwash, een room spray en een essentiële olie.

 

Splish Splash badplezier: Een kant-en-klaar natuurlijke badset met de Precious Bathoil, essentiële oliën Lavender en Eucalyptus en een allerschattigst kommetje om haar eigen badolie te bereiden.  Liever schuim, maar je badritueel moet je nog altijd een zachte huid geven? Kies een skinwash en doe een paar pompjes onder de lopende kraan: natuurlijk en zacht schuimbad verzekerd!

 

 

 

 

De design Aroma Diffuser: Als je van je huis een heerlijk geurige thuis wil maken. Vul je persoonlijke geurfabriekje met water en een paar druppeltjes essentiële olie en het verspreidt geruisloos een geurige, witte  droge en koude mist door middel van ultrasone golven. Doordat het water niet opwarmt en er geen verbranding aan te pas komt, is de Aroma Diffuser veilig én blijft de lucht in huis zuiver.

 

Ben je geïnspireerd en maak ik al een kadootje voor je klaar, of stel je liever zelf iets samen; alles kan. Geef me een seintje op 0475 39 79 60 en ik help je graag verder.

 

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top