skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Van zodra wij uw betaling hebben ontvangen doen wij ons uiterste best om dezelfde dag uw bestelling nog te verzenden, u zal u uw bestelling binnen de 2 dagen ontvangen (uitgezonderd weekend en feestdagen). Voor vertragingen van bpost zijn wij niet aansprakelijk. Indien het product dat u bestelt niet voorradig is, delen wij u dit mee, evenals de geschatte levertermijn.

Verzending pakketten

– Uw bestelling wordt samengesteld door The Beauty Lounge.

– Uw bestelling wordt naar een Belgisch bpost punt gebracht en u ontvangt een verzendbevesting per e-mail met een bpost Track & Trace link.

– Uw bestelling wordt door bpost gescand, dit gebeurt ongeveer 12 tot 36 uur na het versturen van de verzendbevestiging.

– Na deze scan wordt uw Track & Trace link geactiveerd en kan u uw bestelling online volgen op de website van bpost.

– Uw bestelling wordt door bpost geleverd aan het opgegeven afleveradres (levertijd is 1 à 2 dagen).

– Indien u niet thuis bent, zal de postbode een briefje achterlaten in uw brievenbus met het Belgisch bpost punt waar u de bestelling zelf kan afhalen. Het pakje zal daar normaal vanaf de volgende werkdag beschikbaar zijn.

Belangrijk

Controleer direct na de ontvangst van uw artikelen of de bestelling compleet is en onbeschadigd. Als dit niet zo is, verzoeken wij u graag om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden op karolien@thebeautylounge.be.

Verzendingskost

Verzending in België:

Bestellingen tot 75 euro:  7,50 euro.

Bestellingen boven de 75 euro: gratis verzending.

Back To Top