skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Huidveroudering

Naarmate we ouder worden, delen de huidcellen minder snel. De huid wordt dunner, slapper en er vormen zich rimpels en vlekjes. De teint wordt vaal. In de diepere huidlagen vermindert de aanmaak van collageen en elastine waardoor rimpels zichtbaar worden. Overmatige blootstelling aan de zon en andere externe stressfactoren, zoals pollutie, versnellen de huidveroudering.

Een kuur microneedling of resurfacing zal de huid weer stevig maken en rimpels verminderen. De teint wordt terug stralend en de huid is weer elastisch en gezond. Het is heel belangrijk om de homecare kit thuis nauwgezet te gebruiken. Je huid wordt weer stevig en glad.

Er is een oplossing: de kuren en producten van pHformula en Rainpharma

Een kuur bestaat uit 6 resurfacings OF 3 microneedlings, altijd ongeveer om de 2 weken, plus de homecare kit (€ 179) voor thuisgebruik.

Een kuur bestaat uit 6 resurfacings OF 3 microneedlings , ongeveer om de twee weken

6 resurfacings + homecare-kit :  €595
3 microneedlings + homecare kit: €595

6 resurfacings OF 3 microneedlings + homecarekit pHformula.

Ben ik na de kuur van mijn rimpels vanaf?

Resultaten verschillen van persoon tot persoon en het is heel belangrijk om de producten te blijven gebruiken om je huid egaal te houden. Heb je lichte tot matige verslapping en rimpels, dan kan 1 kuur voldoende zijn. Heel diepe rimpels of ernstige verslapping kunnen baat hebben met 2 kuren.

Wat na de kuur?

Eens je huid gezond en egaal is, is het heel belangrijk dit te onderhouden en de thuisproducten te blijven gebruiken. Dagelijks een SPF 50 smeren is een must. Ook een maandelijkse facial helpt om je huid in topconditie te houden.

Back To Top