skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

3 Misverstanden over supplementen en shakes

Je zag ze waarschijnlijk al staan in mijn Beauty Lounge of in m’n webshop, eiwitshakes en supplementen die je huid van binnenuit kunnen verbeteren. Sinds ik deze in mijn assortiment heb, hoor ik daar regelmatig misverstanden over. En de 3 belangrijkste misverstanden bespreek ik in deze video.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Dag Valerie,
   Ik denk dat je deze mix best bekijkt als een plantaardig tussendoortje, een snoepje. Het is bio en plantaardig zonder chemische brol, dus dat is ok. Maar het is wel calorierijk met veel suikers, dus daarom: bekijk het als een gezond snoepje en niet als een supplemement! Ik zou het ook mixen in plantaardige melk en niet in een fruitsap (nogmaals suikers erbovenop) en zéker niet in gewone koemelk, omdat deze ontstekingsreacties in je huid teweeg brengt.
   Ben je op zoek naar een lekker shake als tussendoortje, kom dan eens proeven van de Rainpharma shakes, deze voorzien je lichaam van zuivere proteïnen zonder suikers.
   Liefs,
   Karolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top