skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Vitamine C, zeker nu een goed idee.

Dat vitamine C in citrusvruchten voorkomt en je immuunsysteem een boost geeft, dat weten we allemaal. Maar wist je ook dat Vitamine C heilzaam is bij wondgenezing en bloedend tandvlees? En dat sommige supplementen Vitamine C je lichaam eerder uitputten dan te boosten ?!

Vitamine C is een supervitamine omdat vitamine C onder andere het collageen in je lichaam gaat stimuleren. Niet alleen rimpels en verslapping worden tegengegaan, maar ook wie vlug last heeft van bloedend tandvlees, blauwe plekken, couperose en spataders is gebaat bij een extra inname van vitamine C.  Hier vind je een volledige lijst van alle voordelen die vitamine C, erkent door de Europese overheid.

Eén tot twee tabletten per dag Super C Boost van Rainpharma zal je lichaam ruim voorzien van vitamine C. Eet je al voldoende groenten en fruit; fantastisch, maar dan kan ook jij baat hebben bij een kuur vitamine C. Eén capsule Super C Boost voorziet je lichaam van evenveel vitamine C als dat van 125 !!! appels.

Neem je al een supplement vitamine C, let dan even op het volgende:

Om vitamine C op te nemen, heeft ons lichaam mineralen nodig ( zoals magnesium en calcium), zijn die niet voldoende aanwezig, dan zal het supplement je reserves aanspreken en je lichaam uitputten!  Daarom is de vitamine C in Super C Boost al gebonden aan mineralen, zodat je eigen reserves niet hoeven gebruikt te worden. 

Heb je een verkoudheid, rook je of heb je momenteel veel stress, dan mag je de gewone inname van 1 à 2 capsules per dag opdrijven naar 8 capsules per dag. Let op: doe dit geleidelijk aan met 1 capsule per dag méér en stop de vermeerdering wanneer je darmen te gevoelig zijn. Doe je een kuur van verhoogde inname van vitamine C, stop dan niet drastisch maar bouw ook weer geleidelijk aan af.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top