skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Cadeautjestijd

Nog twee weken en dan zwaaien we 2020 vaarwel. Helaas zonder vuurwerk en zonder de grote gezellige familiedrukte, maar dat laten we niet aan ons hart komen. We kiezen sowieso voor gezelligheid, dat heb ik toch gemerkt. Want de voorbije weken heb ik, ondanks een gesloten behandelruimte, heel wat kadootjes mogen inpakken voor jullie. Het mooie, gezellige deken krijg je er trouwens gratis bovenop, een extra cadeautje voor jezelf!

 

Met de kant en klare giftboxen van Rainpharma geef je trouwens luxueuze huidverwennerij! Voor de last minute shoppers: wees snel, want er zijn er  nog maar enkelen! Deze toppers bijvoorbeeld : met Happy Together geef je drie toppers kado: de skinwash Lemongrass, Afteroil en de Bodywondertowel.  Met Splish Splash doe je een badliefhebber dan weer plezier; wat is er leuker dan je eigen badolie samenstellen!? (Tip: heb je liever schuim, doe dan een paar pompjes skinwash onder de lopende kraan.

 

Maar niets belet je om zelf een kadootje samen te stellen, ik maak er met plezier een pareltje van!

Kadobons kan je makkelijk online kopen en zelf afdrukken. Tip: Met een gelaatsverzorging geef je iemand me-time én een stralende huid ;-)

Geef je liever de ‘echte’ versie, geef me dan een seintje en ik leg je luxedoosje alvast voor je klaar!

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top