skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Top 3 vitaminen voor je huid.

Als klanten de 3 tubes van pHformula zien, krijg ik dikwijls de vraag of het een 3-stappen systeem is. Op de tubes staat in het groot namelijk: A, B en C. Nee, het is geen stappensysteem of zo. Deze 3 crèmes van pHformula bevatten de hoogste dosis aan vitamine A, B en C. Het mooie aan deze verzorging is dat ze alle drie te gebruiken zijn door elk huidtype.

Ik zet voor jullie de voordelen van deze 3 top-vitamines op een rij:

1.Vitamina A: (ook wel gekend als Retinol)  Verbetert de huidstructuur; rimpels nemen af in diepte en in aantal. Leuk weetje: dat  vitamine A de verouderde huid kan verjongen werd bij toeval ontdekt in de jaren ’80 toen een dermatoloog een onderzoek deed naar de werking van deze stof bij acne. Mensen hadden niet alleen minder last van acne, maar hun huid ging er ook een stuk jonger uit zien. Wil je starten met dit wondertubetje, hou dan wel rekening met het volgende: De Vita A tube gebruik je alleen ’s nachts. Heb je een gevoelige of droge huid, dan bouw je het gebruik langzaam op. (eerst 1 x per week, dan 2 x, enz.)

2.Vitamine B: (ook wel gekend als Niacinamide) Heeft heel veel functies: zorgt er als geen andere stof voor dat de huid weer sterk en weerbaar wordt. Werkt kalmerend, vochtregulerend en verwijdert dode huidcellen. Het is ook een top-antioxydant. (vernietigt vrije radicalen die de huid lelijk maken) Helpt ook goed tegen schilfertjes, acné en oppervlakkige pigmentatie.

3.Vitamine C: Dé musthave voor een mooie gezonde huid. Er zijn weinig stoffen waarvan zoveel bewijs is dat de huid erbij straalt. Vitamine C voorkomt schade door de zon en werkt tegen oppervlakkige pigmentatie. Zet je deze crème onder je zonnebescherming, dan geniet je huid dubbel van bescherming én is ze weerbaarder.

Zo, geen stappensysteem dus maar wel 3 tubes die je bij je verzorgingsritueel kan gebruiken. Zoals je gewoon bent pHformula producten, zijn ook deze tubes niet vet en voelen ze aangenaam op de huid. Kiezen tussen de 3 hoeft eigenlijk niet (dit triootje geeft je een mooie egale huid), wil je toch meer uitleg of twijfel je; kom langs en je kan ze meteen voelen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top