skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Slimme zonnebescherming.

Yes, eindelijk lente! Zoals altijd een typisch Belgische start, maar langzaamaan kunnen we toch genieten van de zon…licht en warmte; zalig!  We hebben de zon nodig, zonder twijfel, maar laat je niet verblinden door haar warmte en wees je bewust van de schade die de zon op je huid kan verrichten.

Zonnestralen kunnen we grofweg in 2 groepen delen: UVA en UVB stralen. UVB stralen zorgen voor zonnebrand en deze zijn in de zomer het sterkst aanwezig. In de winter of als het bewolkt is zal je dus nooit verbranden. UVA stralen gaan veel dieper in de huid en deze zorgen voor rimpels, pigmentvlekken en huidkanker. UVA stralen zijn, in tegenstelling tot UVB, ALTIJD aanwezig: winter en zomer, bewolkt of heldere hemel, buiten en achter glas. Hoge tijd dus om niet alleen in de zomer zonnecrème te smeren, maar het hele jaar door en, nog belangrijker, er zeker van te zijn dat je zonneproducten dus tegen beide UV stralen beschermen; UVA en UVB!

Om jullie heel wat zoekwerk te besparen, stel ik jullie mijn 3 favoriete zonneproducten voor die het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Ze beschermen allemaal zowel tegen UVA als UVB en kunnen door ieder huidtype gebruikt worden.

  1. UV Protect van pHformula: een kleurloze en lichte crème die je over je dagcrème aanbrengt. Deze glimt niet en je kan er nog heel gemakkelijk over maquilleren.UV bescherming The Beauty Lounge2.CC Cream van pHformula: zomer en winter vliegt deze buiten als zoete broodjes :-) De CC cream combineert de hoge bescherming van de UV protect namelijk met een Fond de teint. Geen enkele andere make-up combineert kleur met factor 30! Onbezorgd met een mooie teint naar het strand of op terrasjes!cc cream The Beauty Lounge3. Bronz Repair van Esthéderm: Deze is vooral in trek in de lente en de zomer. Smeer je niet graag én je dagcrème én je zonnecrème, dan is deze multifunctionele zonnecrème iets voor jou. Bronz Repair is een dagcrème en een zonnecrème factor 30 in één. Je bent niet alleen beschermt tegen de zon, je huid is perfect gehydrateerd, gevoed en beschermd tegen rimpels.

Esthéderm The Beauty Lounge

 

Welke zou jij kiezen?

Hulp nodig; jullie weten me wel te vinden ;-)

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top