skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Naar de schoonheidsspecialiste: wat nu ?!

Van vlug-vlug nog van outfit wisselen tot voetbadjes en zelf epileren: het is soms best grappig wat jullie allemaal uitspoken vóór jullie naar mij komen. Daarom een lijstje van wat je allemaal wel en niet moet doen als je naar je schoonheidsafspraak vertrekt.

 

  1. Gelaatsverzorging: Draag je make-up zoals gewoonlijk, zo voel je je niet ‘naakt’ onderweg en ik verwijder het wel. ( Ik zorg ook wel voor een luchtige make-up nadien ;-) ) Ook als je ’s morgens een facial hebt geboekt: reinig je gelaat ’s morgens én doe je dagcrème op. Ook al heb je zo meteen een diepwerkende facial; dat is geen reden om je huid tot die tijd te mishandelen.
  2. Epileren/waxen :  Voor je gelaat: idem als bij de gelaatsverzorging: doe je dagcrème op en maquilleer je gerust, ik zorg er wel voor dat je toonbaar buiten gaat. Voor je lichaam: aub aub aub géén warme of uitgebreide douche/bad nemen voor je ontharingsmoment. Je huid is dan nog veel te warm, vochtig en te week en gevoelig om goed te kunnen ontharen. (zeker voor de brazillian) Verfrissen is ok, maar aub aub aub niet douchen/baden voor je afspraak.
  3. Pedicure : No worries: een verfrissend voetbad en voetscrub met eucalyptus en Tea Tree doden eventuele geurtjes en maken het gemakkelijk voor mij om eelt etc.te verwijderen.
  4. Manicure/gelnagels: Laat die velletjes en in vorm vijlen maar aan mij over; als je het zelf doet is de ene hand perfect gedaan en aan de andere heb je wondjes. Nagellak is ook geen probleem; ik heb líters zachte dissolvant ;-)
  5. Permanente make-up: Draag je make-up zoals gewoonlijk, zo heb ik ook een duidelijk beeld van hoe jij je wenkbrauwen/ogen maquilleert en kan ik wenkbrauwen/eyeliners creëren waarbij jij je goed voelt.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top