skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Peptiden doen je huid stralen zonder make-up.

Wat is er nóg fijner dan een zalige crème die je huid gezond maakt…. ééntje die je instant laat stralen en dit zónder make-up.

De énige werkstoffen die dit kunnen, zijn peptiden. Peptiden kunnen diep in de huid doordringen en ze zijn één van de zeldzame werkstoffen die de huid kunnen verstevigen en rimpels en fijne lijntjes kunnen verminderen. Peptiden hebben wel een bijwerking: ze hebben de eigenschap om het licht te reflecteren en zo zorgen ze ervoor dat je donkere kringen en je vale teint in 2 tellen opgelicht worden!

Je kan peptiden terugvinden in de SOS eye rescue en de POINT crèmes van pHformula.

De SOS eye rescue is de zaligste oogcrème die je ooit hebt gebruikt: superzacht, smelt meteen in je huid en je donkere kringen en fijne lijntjes zijn ineens….weg! Ik gebruik deze oogcrème daarom liefst overdag, maar je mag hem natuurlijk ook bij je nachtverzorging rekenen.

 

 

De POINT crèmes komen in 3 varianten :  Multi-protect ( met beschermingsfactor 15, ideaal voor overdag), Extra firm (werkt super verstevigend) en Age Reverse (rimpels verdwijnen bijna instant).  Alle 3 geven ze je gezicht een instant glow, zodat je eigenlijk geen highlighter of concealer meer hoeft gebruiken! Twijfel je welke van de drie het best is voor jou, stuur me dan een Whatsapp 0475 39 79 60.

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top