skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Dit laat je best in het winterseizoen doen.

Ondanks de zalige indian summer, kunnen we niet ontkennen dat de wintertijd is aangebroken. De dagen beginnen te korten en die dikke winterjas is ook al meer dan welkom.

Ook The Beauty Lounge maakt zich klaar voor de winter.

Dit zijn de behandelingen die je het beste in de winter laat doen:

  • Plasma ooglid en mondrimpels : Hiermee stel je een ooglidcorrectie bij de plastische chirurg uit en worden de lijntjes rond de mond zichtbaar minder. De huid wordt aangeraakt met een héél dun staafje waaruit geladen plasma komt. Dit geeft stipjes en korstjes op de huid en zodra deze verdwenen zijn, verschijnt er een nieuwe, strakke huid. Omdat de huid na de plasma geen zon verdraagt, is plasma dus een uitstekende winter-behandeling.

 

  • Microneedling- en fruitzuurkuren : Wellicht de populairste behandelingen in de winter :-)  Met deze unieke kuren, waarbij een uitgebreid homecarekit zit, worden alle huidproblemen met succes aangepakt. Pigmentvlekken, rimpels, verslapping maar ook gevoelige huid met roodheden, acné….. zowel microneedling als de speciale fruitzuurpeelings verdragen geen zonlicht na de behandeling, dus zet deze kuren deze winter in je agenda.

 

  • Permanente Make-up :  Een eyeliner die niet meer uitloopt en mooie, natuurlijke wenkbrauwen die je niet meer elke dag hoeft te tekenen: klinkt zalig en … dat is het ook :-)  Wat alle klanten zeggen eens ze de gemakken van permanente make-up ervaren: ‘Dit had ik al veel eerder moeten laten doen!’.

 

  • Laserontharing :  Summerskins are made in winter! Begin nu met laserontharing en volgende zomer spaar jij tijd door niet meer te hoeven scheren of waxen.

 

Boek gemakkelijk online of stuur me een whatsapp als je meer info wil 0475 39 79 60

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top