skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Waarom oogcrèmes niet werken.

Ik vind het altijd zonde als ik zie dat iemand veel geld heeft uitgegeven aan een oogcrème in de hoop dat deze hem/haar voorgoed gaat verlossen van wallen, rimpels en donkere kringen.  Want in de meeste gevallen is dat – spijtig genoeg- niet zo. Sterker nog; het lijkt wel alsof er soms nog eens meer prblemen opduiken, zoals droge, rode plekjes en nog méér lijntjes !

Wel, ik kan jullie al vertellen dat de oogcrème op zich wel in orde zal zijn.

Het probleem is in de meeste gevallen hoe men de ogen – en het gezicht in het algemeen – reinigt. Net zoals reinigingsdoekjes voor je gezicht een no-go zijn, zijn ze dat ook voor je ogen. Ze reinigen niet en laten een film achter op de huid. Of oogontschminkers kunnen ook te agressief zijn, zelfs als ze – zogezegd – geschikt zijn voor gevoelige ogen of – even erg- een olie bevatten; die laten ook een film achter op de huid.

Al heb je de duurste dagcrème, oogcrème of serum ter wereld gekocht, als je je huid niet correct gereinigd hebt, zullen geen van allen je huid ten goede komen.

Op zoek naar een goede (oog)reiniger?

Ik ben zelf verslaafd aan de EXFO cleanse van pHformula; deze reiniger kan je zonder problemen ook voor je ogen gebruiken. Je huid is ontschminkt, gereinigd én je dode huidcellen worden ook zachtjes verwijderd.

Wil je zeker zijn dat je dure oogcrème je wél zal verlossen van rimpels en kringen, probeer dan zeker dit nieuw pareltje eens:

EYE balm van pHformula verandert in een zachte emulsie eens je je ogen begint te reinigen. Het laat geen filmpje achter en je ogen, wimpers en oogcontouren zijn nog nooit zo zacht, zuiver en soepel geweest!

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top