skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Nieuw: Eva Garden make-up.

Yes! Yes! Yes! Eind-e-lijk kan ik jullie Eva Garden voorstellen. Eva Garden is een high-end make-up lijn dat verzorgende ingrediënten combineert met ultralang houdende texturen en eindeloos veel kleuren.

‘Hm…niks nieuws’ hoor ik jullie al denken. Inderdaad, Eva Garden bestaat al van 1979 (mijn geboortejaar ;-) ) dus in dat opzicht is het niks nieuws MAAR : ik heb me verdiept in hun ingrediënten, zelf eerst de make-up uitgetest en…. ben er zelf helemaal weg van! In mijn zoektocht naar de perfecte make-up ben ik veel teleurstellingen tegengekomen. Als er leuke kleuren en texturen waren, waren er ook veel allergische reacties op. Als er goede ingrediënten waren, waren de kleurenpalletten miniem en draagcomfort blèh. Dus nam ik liever géén make-up lijn; hoe kan ik jullie namelijk maquilleren met make-up waarvan ik zelf niet in de wolken ben?!

Geloof me: Eva Garden heeft àlles:

  1. Het is Italiaans dus qua trends en nieuwigheden altijd op de eerste rij.
  2. Verzorgende ingrediënten waar je huid beter van wordt. (De foundations hebben een factor SPF 20! en acné-lijders kunnen zich nu ook onbezorgd maquilleren)
  3. Ongelooflijke kleuren die eindeloos blijven (zowel lipsticks, oogschaduws, foundations, etc. ….)
  4. Superhandige tools zoals make-up borstels die de visagisten zelf gebruiken.
  5. Gebruiksgemak (potloodjes die zichzelf slijpen, multifunctionele producten)

Om jullie alvast te laten watertanden stel ik jullie mijn persoonlijke top 3 voor:

Touch of light: Bye bye donkere kringen, vlekjes en lijntjes. Unieke lichte concealer/highlighter die wonderen verricht op make-up maar ook rechtstreeks op je huid een weldaad is.

 

Incredible mascara: Heb je net als ik zielige, korte wimpers: deze mascara geeft volume, lengte en krul! Heb je liever een andere textuur, geen probleem; Eva Garden heeft maar liefst 5 mascara’s!

BB primer: Gebruik het alleen als je niet van foundation houdt en je een natuurlijke look wilt, of gebruik het onder je foundation. Deze BB crème doet maar liefst 6 dingen: maakt glad, verzacht, geeft eclát, rimpelkiller, beschermt tegen vrije radicalen en hydrateert. Toppertje!

Maar dan heb ik het nog niet gehad over al de lipsticks, die gaan van getinte lipbalms tot heldere langhoudende  lipsticks, en zalige poeders om perfect te contouren en te stroben…

Wil je perfect gemaquilleerd zijn voor een feest of speciale gebeurtenis, dan boek je vanaf nu een Eva Garden make-up. Of wil je liever zelf aan de slag? Dan zit ik met jou samen en tijdens een privé workshop leer je niet alleen welke kleuren je passen maar ook voor welke textuur je moet kiezen en met welke tools je zelf heel gemakkelijk een professionele look creëert.

Tot binnenkort!

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top