skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Geluid voor je huid

Onlangs plaatste ik dit filmpje op Facebook. Dit is de dieptereiniging met ultrasonen die verwerkt zit in de gelaatsverzorgingen ‘Discover’ en ‘Relax’.

 

Ultrasonen zijn geluidsgolven en deze worden al geruime tijd gebruikt in zowel de medische wereld (pijnbestrijding)  als in de skincare sector. Vanaf het begin werk ik al met deze ultrasonen, want het resultaat op gebied van huidverbetering is fantastisch. Enerzijds kunnen ultrasonen werkstoffen tot diep in de huid brengen, waar ze effectief hun werk kunnen doen. Anderzijds kunnen de verschillende stromen van ultrasonen waarmee ik werk, de huid stimuleren om zich te vernieuwen en te herstellen.

Bij de dieptereiniging die je in het filmpje ziet, lopen de ultrasonen langs een speciale spatel en laten deze trillen. Dode huidcellen worden weggetrild en zwarte puntjes en onzuiverheden worden naar boven getrild. Deze manier van reinigen in de diepte is zó zacht dat ik het kan gebruiken op de meest gevoelige huiden.

Wat je huidtype ook is; van gevoelig tot vaal, van droog tot vet…dankzij de ultrasonenbehandeling kan ik elke huidconditie met succes verbeteren.

Zin gekregen in een mooie huid? :-)   Neem dan eens een kijkje op https://thebeautylounge.be/gelaat/

 

Tot binnenkort!

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top