skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

De perfecte wenkbrauw

Eén van de dingen die ik het liefste doe, is mooie wenkbrauwen creëren. Juiste wenkbrauwen brengen je gezicht in balans. Ogen mogen dan de ‘vensters van de ziel’ zijn, het zijn wenkbrauwen die je gezicht karakter geven. Maar…pas op als je zelf je wenkbrauwen epileert en bijtekent: ik zie zó vaak verkeerde vormen en kleuren…om nog maar te zwijgen van ‘modetrends’.  Momenteel zijn de wenkbrauwen van Kim Kardashian en Cara Delevingne hot.

wenkbrauwen Cara Delevingne

 wenkbrauwen Kim Kardashian

Inderdaad, super! Maar als ons Kim beslist om haar wenkbrauwen te bleachen, doe jij dan ook mee?

gebleekte wenkbrauwen

 

Nee, dat dacht ik al :-) Trouwens, jij bent jij. Kim, Cara en alle andere adembenemende mooie sterren zijn het resultaat van plastische chirurgie en/of dure visagisten. Ik werk voor échte mensen, natural beauties :-)
wenkbrauwen permanente makeup hairstrokes

De perfecte wenkbrauwen voor jou, zijn de wenkbrauwen die jouw gezicht doen stralen. Epileer en teken je je wenkbrauwen zelf bij, hou dan rekening met volgende richlijnen:

Doe de alombekende potloodtruc om het begin en einde van je wenkbrauw te bepalen:
wenkbrauwen epileren

 

Kijk dan eens goed naar de groeirichting van de haartjes. Op een bepaald punt groeien de haren in een andere richting. Dat is het hoogste punt van je wenkbrauw.wenkbrauwen epilerenwenkbrauwen epileren

 

Zorg er tenslotte voor dat het einde van de wenkbrauwen op dezelfde lijn ligt als het begin.

wenkbrauwen epileren

Zie je door het bos de bomen niet meer? Een gouden regel: als je niet zeker bent, niet verder epileren. Eens je fout bezig bent, epileer je vlug teveel, en bijtekenen wordt dan een ramp.

wenkbrauwen epileren

 

Wil je graag op de goede weg gezet worden bij het bekomen van de juiste vorm wenkbrauw, dan kan ik je helpen. Je zal er versteld van staan wat een verschil juist epileren en verven al kan betekenen. Maak bij het maken van je afspraak duidelijk dat je uitleg wilt hoe je zelf je wenkbrauwen wilt kunnen modelleren en ik maak graag tijd voor je. Of wil je meer uitleg over zo’n natuurlijke hairstrokes? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en geeft je meteen zicht op wat voor jou de beste oplossing is.

hairstrokes permanente make-up

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top