skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Zomerkoopjes voor de zachtste zomerhuid.

Wat is er nóg leuker dan je huis en kleerkast zomerklaar te maken? Jezelf zomerklaar maken natuurlijk :-)  En ik help je er héél graag bij: neem eens een kijkje in de zomerkoopjes. Je vindt er alles om je huid klaar te maken voor een mooie egale zomerteint aan zachte zomerprijsjes.

Je weet ondertussen dat harde scrubs je huid kunnen beschadigen, maar met deze verwijder je dode huidcellen op de zachtste en natuurlijkste manier ooit:

Voor je gezicht: Balming face polish (met deze masseer je de korreltjes zelfs weg, ideaal voor gevoelige huidjes) en Brightening face scrub (die zelfs vlekken doet vervagen).

 

                                 

 

Voor je lichaam : Classic showerscrub (deze is zó zacht, gebruik hem dagelijks!) en Glowing sugar cane scrub ( masseren op de natte huid, afspoelen en je hoeft geen bodylotion)

 

                                 

 

Je voeten gaan weldra weer gezien worden, maak ze zacht en houdt ze soepel met Charcoal detox foot scrub en het beroemde voetenbad , dan is eelt verwijderen supermakkelijk met de footfile, daarna smeer je je voeten in met de niet vette voetcrème..

 

   

 

Zoek je leuke cadeautjes voor de allerliefste mama, vriend(in), buur…..,? Sla je slag en maak hen blij met luxe cadeaus die je nu scoort met een zomerse korting

 

 

 

 

Zelfs detoxen voor je beter te voelen in  je badpak of bikini doe je nu extra voordelig , scoor de Smart Nutrition Box nu extra voordelig ( standaard met chocolade smaak, maar als je er snel bij bent, kan je je smaak nog kiezen)

 

Shoppen doe je makkelijk online, maar geef mee gerust een seintje als je vragen hebt of als ik iets opzij kan zetten voor je 0475 39 79 60.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top