skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

De voordelen van acné.

De afgelopen weken heb ik opvallend veel nieuwe acné-klanten over de vloer gehad, wat voor mij telkens weer een uitdaging is. De meesten van hen ontmoet ik op het moment dat ze al heel wat behandelingen, voedingssupplementen en kuren achter de rug hebben en nu zijn ze ten einde raad. Even terzijde: een ‘acnéklant’ is bijlange niet alleen een puber, ook volwassen vrouwen en mannen hebben nog steeds last van acné. Hoe zelfzeker en sterk de meesten ook mogen overkomen, geloof me, het is voor ieder van hen een hap in hun zelfvertrouwen. Als je last hebt van pukkels en ontstekingen in je gezicht wéét je gewoon dat anderen dit gewoon meteen zien,zucht. Daarom zijn mijn acnéklanten waarschijnlijk ook de meest dankbare; de voor-en-na foto’s zijn telkens weer spectaculair en de glimlach én het zelfvertrouwen krijgen meteen een boost in het kwadraat.

‘En die voordelen van acné?’ hoor ik je nu vragen. Wel, diegenen die te maken hebben met acné, hebben op latere leeftijd een mooiere, gezondere huid en wel om deze redenen:

Acné-personen zijn over het algemeen gewoon meer bezig met hun gezicht te verzorgen, ze kennen meestal veel ingrediënten en hun werking ervan en zijn steeds op zoek naar kwalitatieve producten i.p.v. potjes die alleen maar ‘goed smeren’. Slapen gaan zonder te reinigen? Hell no! Want ontstekingen houden een feestje! Vlug-vlug een potje kopen in de supermarkt? Ben je gek? Dat wordt een vettige bedoening! Goedkope make-up kopen? Dat wordt een oceaan van zwarte punten!

Dus voor al diegenen die een beetje moedeloos worden in hun strijd tegen die meedogenloze acné:

Hou vol, want eens je jouw ideale verzorgingskit hebt gevonden en je zelfvertrouwen een ongedwongen glimlach op je gezicht tovert, zal Moeder Natuur ervoor zorgen dat jíj diegene zult zijn met een stralende huid zonder lijntjes, zonder vlekken! 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top