skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Af en toe van crème veranderen of niet?

Vorige week schrok ik me een hoedje: een lieve klant van me stond plots weer vol met droge en schilferende vlekken in het gezicht, wat we eerder – dacht ik – volledig onder controle hadden gekregen. Ik wil er meteen bij vertellen dat ik de dame in kwestie amper 4 keer per jaar of zo zie; sinds haar pensioen verblijft ze veel in het buitenland. (Om een beetje jaloers van te worden he :-)  )  Maar goed, haar droge, schilferende plekken waren helemaal verdwenen, gewoon door te reinigen met Deep Clean en als dag- en nachtcrème Cell Repair te gebruiken. Had ze nieuwe nodig, dan stuurde ik ze gewoon op.  Een drietal weken geleden achtte ze het niet belangrijk dat ik de producten opstuurde, want ze kwam toch terug even naar België en – drama o drama – had ze in afwachting ‘vlug iets gekocht’ want ‘het is toch nodig om af en toe eens iets anders te smeren want anders raakt je huid gewoon aan de producten en wordt ze lui?’

Nee! Mis! Zo fout! Ik zeg altijd: Never change a winning team! Eens je de verzorging hebt gevonden die bij de behoeften van je huid past is het echt niet nodig om haar daarna even te pesten door andere dingen te smeren die haar alleen maar lelijk maken.  Dat is net hetzelfde als – bijvoorbeeld- geen noten eten omdat je een notenallergie hebt en dan plots toch even noten eten om dan helemaal opgezwollen vast te stellen dat je een notenallergie hebt?!

Geloof me, eens je de juiste verzorging voor jouw huid gevonden hebt zal je huid ook nooit lui worden hoor! De opperhuid bestaat namelijk uit verschillende lagen die voortdurend ‘naar buiten bewegen’. Daar heeft de huid ongeveer 21 dagen voor nodig.

opperhuidlagen

Jouw ideale huidverzorging zal je huid dus helemaal niet ‘lui maken’, zoals sommigen soms denken. Integendeel; doordat de huid altijd in beweging is en voortdurend vernieuwt, blijft je huid die ideale verzorging constant nodig hebben!

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top