skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Online kadobons kopen

Het is weer ‘de mooiste tijd van het jaar’ en voor velen onder ons is dit het synoniem voor cadeautjesstress: wat kopen voor wie? Hier in The Beauty Lounge zijn het elk jaar dezelfde scenario’s: iemand wil een kadobon kopen voor een persoon waarvan ze weten dat die kind aan huis is hier, maar men woont te ver om even binnen te springen of op Kerstavond of Oudejaar krijg ik in de vroege vooravond een telefoontje of ik nog een kadobon zou willen schrijven. Met plezier zelfs :-) en natuurlijk stuur ik ook bons op met de post, kleine moeite, geen probleem!

En toen viel mijn frank (ok: eurocent); zelf ben ik een fervent online-shopper. Bespaart me veel stress, tijd, parkeergeld,files want meestal ben ik ’s avonds laat aan het shoppen als al het werk gedaan is en ik eindelijk tijd heb :-)

Dus daarom heb ik meteen besloten om mijn kadobons ook  online te zetten. Supergemakkelijk, supersnel: ga naar de website https://thebeautylounge.be/kadobons/ en kies een kadobon, betaal gemakkelijk en veilig met bancontact,print de bon meteen uit en maak meteen iemand gelukkig :-)

Voila, shoppen zonder stress met Karolien :-)

Fijne feesten!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top