skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

3 gemakkelijke beautyvoornemens

Gelukkig nieuwjaar! Ik wens je een gezond 2016 en dat je je aan al je goede voornemens kunt houden :-) Het lastige met die goede voornemens is dat je er met volle goede moed aan begint, maar helaas hou je ze niet vol. Misschien heb je de lat wat te hoog gelegd en moet je je toeleggen op een doel dat gemakkelijker te bereiken is.

Om het je gemakkelijk te maken heb ik 3 beauty-voornemens voor je die héél gemakkelijk vol te houden zijn omdat je er eigenlijk niks voor hoeft te doen, integendeel: al wat je hoeft te doen is een paar dingen NIET doen.

  1. Gooi demaquillagedoekjes onmiddellijk weg. Ze geven je alleen maar de illusie dat je huid schoon en rein is, het tegendeel is spijtig genoeg waar. Demaquillagedoekjes laten een laagje van bacteriën, conserveringsmiddelen én make-up en onzuiverheden achter. Terwijl jij denkt dat je je huid goed gereinigd hebt, heb je je make-up nog eens dieper in je huid geduwd, tesamen met overtollige talg en onzuiverheden. Hoe kan je crème nu zijn werk doen? Kies voor een milde cleanser die je huid reinigt maar de beschermlaag niet aantast. (Deep Clean van Unique bijvoorbeeld)
  2. Stop met de zonnebank. De voor huidkanker verantwoordelijke UVA-straling van de zonnebank is 10 keer zo geconcentreerd als die van natuurlijk zonlicht en dringt dieper in de huid door. Bovendien is zonnebankbruin het slechtste bruin. De kans op het ontstaan van een melanoom (de gevaarlijkste vorm van huidkanker) neemt met 75% toe bij mensen die regelmatig onder de zonnebank gaan. Toch verknocht aan een bruin kleurtje; gebruik een zelfbruiner, tegenwoordig zijn er heel veel goede te verkrijgen. Of blijf gewoon mooi bleek, het is nog de mode ook :-)
  3. Peel zonder korrels. Heb je de gewoonte om regelmatig een scrub of peeling te doen, gebruik er dan één zonder korrels. De korrels in de meeste scrubs krassen en beschadigen je huid, waardoor puistjes en vlekjes gemakkelijker de kop op steken.

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top