skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Cadeautjestijd, ook voor jezelf.

De meest gezellige tijd van het jaar is er weer: overal kerstversiersing, kerstmarkten met glühwein en jenever :-)  Ook al hou ik niet van die haastige kerstdrukte in de winkels, kerstcadeautjes shoppen is toch elk jaar weer een leuke uitdaging. Het is een soort toeleven naar gezellig samenzijn met je dierbaren, lekker eten en drinken én cadeautjes uitpakken.

Veel winkels en merken doen trouwens iets extra in deze periode. Zo ook pHformula, de dermatologische cosmeceuticals lijn die ik gebruik voor mijn fruitzuurpeelings. PHformula heeft namelijk een nieuwe crème ontwikkeld: SOS crème en dat vieren ze door deze in een leuke geschenkverpakking te steken met de EXFO cleanse ( een zachte reinigingsmelk die lichtjes exfoliërend is) en de FOAM (een superzacht schuim dat zelfs te verdragen is door de meest gevoelige huidjes). De SOS crème zelf is een dag- en nachtcrème in één, zit boordevol met vitamine E en hyaluronzuur zodat elke huid – van droog tot vet en zelfs de meest gevoelige huid – in de diepte gehydrateerd wordt én beschermd wordt.

Dit zijn de 2 SOS pakketjes:

  • SOS crème + EXFO cleanse : € 59,95 ( ipv  € 75,9 !)
  • SOS crème + FOAM : € 69,95 (ipv € 87!)

pHformula SOS cream The Beauty Lounge

 

Voor diegenen die verslaafd zijn aan de ABC crèmes van pHformula: de 3 flesjes zitten nu in een geschenkverpakking met fikse korting!

Pakketje met A, B³ en C : € 149,95 (ipv  € 209,7 !)

 

pHformula ABC The Beauty Lounge

De werking van de crèmes in een notendop:

  • Vitamine A crème: De verslavendste van allemaal want de vitamine A (retinol) in deze crème maakt iedere huid egaal en glad, verfijnt poriën en vaagt rimpels en pigmentvlekken weg. Gebruik hem ’s avonds en bouw het gebruik op: eerst 2 avonden in de week en zo opbouwen.
  • Vitamine B³ crème: Deze crème heeft een ultra-hydraterende werking door vitamine B³, dat het vochtgehalte in de huid op peil houdt en de huid verzacht en kalmeert. Gebruik deze als dagcrème: heel licht van textuur en ideaal als make-up basis.
  • Vitamine C crème: Gebruik deze ’s avonds, afwisselend met de Vita A. Vitamine C hersteld de huid en maakt ze weerbaar, zodat vrije radicalen en schadelijke UV stralen geen vat meer hebben. Oja deze Vita C crème geeft je ook een mooie, gezonde glans!

 

Geraak je niet meer tot in de The Beauty Lounge, geen probleem: geef me een seintje en ik stuur je favoriete pakketje op!

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top