skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Gebruik jij al een toner?

Bij sommigen is het gebruik van een toner- of lotion- ingeburgerd in het dagelijks verzorgingsritueel , maar bij de meesten is de lotion een product waarvan ze het nut niet inzien en dat overbodig lijkt. Spijtig, want een lotion, dat je gebruikt nadat je je huid gereinigd hebt, doet zoveel méér dan alleen maar ‘verfrissend’ zijn.

De Radiance Peeling Lotion gebruik ik steevast in al de gelaatsverzorgingen en je kan het thuis ook gebruiken. Nadat je je gezicht gereinigd heb doe je een beetje lotion op een watje en ga je zo voorzichtig over heel je gezicht, je hals en decolleté. De Radiance Peeling Lotion is geschikt voor alle huiden, zelfs de gevoelige, want het bezit volgende ingrediënten:

  • Glycerine: Dit hydrateert je huid en maakt je huid heel zacht.
  • Vijgcactus : Werkt exfoliërend: elke keer neemt het heel zacht dode huidcellen weg. Dode huidcellen zorgen voor een vale teint en maken dat je crème niet goed kan inwerken.
  • Vitamine C: Is een sterke antioxidant en dus een topper op gebied van anti-aging. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen voor een stevige huid,regelt de talgproductie (een oplossing dus voor gemengde en vette huidtypes) én het vermindert ook pigmentvlekken.

Probeer het eens en je zal zien dat je huid egaler zal worden omdat je iedere dag dode huidcellen verwijdert. Ook  grote poriën worden minder zichtbaar en, last but not least; je huid verstevigt en je crème kan optimaal zijn werking doen!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top