skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Pas op voor zwarte peeling maskers!

Je ziet ze weer overal opduiken: reclame over de befaamde zwarte ‘peelingmaskers’, ‘blackheadmaskers’…. Volgens de reclame reinigen deze maskers je huid en trekken ze zwarte puntjes uit de huid zodat jij nadien een zuivere, stralende huid zou hebben. Pas op voor deze maskers want ze doen meer slecht dan goed! Ze zouden boordevol charcoal (houtskool) zitten en ‘special ingredients’ om zo een superkrachtige peeling voor je huid te zijn.

In werkelijkheid weet je niet wat er in die maskers verwerkt zit want de ingrediënten, àls ze al opgesomd worden, zijn dikwijls in het chinees. Zo’n masker van je huid trekken is trouwens ook heel pijnlijk. Je zal wel wat donsharen van je gezicht rukken, maar je zwarte puntjes zullen in je huid blijven dansen….De beschermlaag van je huid wordt beschadigd, waardoor je een gedeshydrateerde huid en irritaties krijgt. Talgklieren zullen extra talg gaan produceren om de beschadigde huid te willen herstellen met …. juist ja….zwarte puntjes en pukkeltjes als gevolg.

Wil je een zuivere huid, zonder zwarte puntjes, meeëters en onzuiverheden dan blijft de enige oplossing nog altijd:

Je huid reinigen met een zachte cleanser voor jouw huidtype, dode huidcellen verwijderen met een peeling zonder korrels en een moisturizer smeren om je huid te hydrateren.

Wil je weten hoe het met je huid gesteld is, boek dan eens een gelaatsverzorging bij The Beauty Lounge. We beginnen met een huidanalyse zodat jij eindelijk weet welke producten goed voor je zijn en je huid is meteen zuiver, zacht en gehydrateerd.

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top