skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

De oogcrème van pHformula en hoe te gebruiken.

Yesss!!! Deze maand zet pHformula één van zijn topproducten in de kijker en kan jij van een fikse korting genieten. (57.5 euro ipv 66 euro)De EYE Recovery is een sublieme oogcrème die echt iedereen kan gebruiken omdat deze echt – maar dan ook écht – alle problemen van de oogzones aanpakt. Lijntjes en rimpels, donkere kringen, wallen, doffe teint, verslapte huid.

Ja, écht! In dit kleine tubetje zit een bommetje van speciale fruitzuren die een fantastisch effect hebben op al deze oogzone-problemen.  pHformula heeft een speciale ‘cocktail’ gemaakt van fruitzuren die elkaars werking aanvullen. Gedaan dus met te kiezen tussen een oogcrème die werkt op rimpels of eentje die werkt op wallen enz. ….

De EYE Recovery heeft waterafdrijvende eigenschappen en vermindert daardoor wallen. Maar ook donkere kringen verminderen omdat speciale werkstoffen gekleurde bloedpigmenten absorberen. Verder zal je ook merken dat rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk verminderen én dat de huid rondom de ogen steviger wordt.

Breng jij, net zoals op reclamefoto’s, op deze manier je oogcrème aan? Eerst stipjes zetten en daarna flink uitsmeren… FOUT! Dat is véél te véél product en hierdoor kan je zelfs meer wallen en kringen krijgen!

 

 

 

 

Kijk, dit is de juiste hoeveelheid  oogcrème voor beide oogcontouren.

 

 

 

 

 

 

Je doet een beetje op je middelvinger en daarna tik je beide middelvingers tegen elkaar. Dan tik je héél zachtjes op het oogbeen onder de ogen en juist onder de wenkbrauwen. Dit is voldoende, de lymfen rondom de ogen zullen de werkstoffen wel verspreiden. Breng nooit oogcrème aan op het bewegend ooglid en vlak onder het oog; de huid is daar véél te dun en zo kan je irritaties en wallen in de hand werken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top