skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Nieuwe behandeling vraagt om kadootje.

Yep, je leest het goed: ik mag bij de lancering van de nieuwe behandeling ‘Glowing skin’ zomaar gratis en voor niks er een oogcrème ter waarde van 57 euro bijgeven! De E.Y.E. recovery van pHformula is een geniale oogverzorging omdat het dankzij een uitgekiende samenstelling van pure fruitzuren je ogen een totaalverzorging geeft: rimpels en kraaienpootjes worden minder, wallen ontzwellen en kringen vervagen. Ik ben alvast fan :-)

Niet alleen van de oogcrème natuurlijk :-) De nieuwe kuurbehandeling is een minikuur: in 3 weken tijd kom je 3 keer voor een uiterst huidvernieuwende behandeling van slechts 30 minuten. Deze gaat zo in zijn werk:

  • Eerst krijg je natuurlijk een huidanalyse, dan zien we meteen de conditie van je huid.
  • Vervolgens krijg je een intensieve maar zachte microdermabrasie. Dit is een zeer grondige peeling waarbij niet alleen dode huidcellen worden verwijderd; je huid krijgt meteen impulsen zodat ze zich sneller herstelt.
  • Dan wordt je huid getrakteerd op mesotherapie; met de mesoroller wordt de huid tot in de diepte geprikkeld zodat actieve werkstoffen diep en lang kunnen inwerken.
  • Tenslotte wordt er een vitaminecocktail aangebracht; door de microdermabrasie en de mesotherapie gaat deze meteen en voor lange tijd werkzaam zijn.

Het resultaat, dat je trouwens na de eerste behandeling al meteen ervaart, is: een egale, frisse en strakke huid. ZALIG! Deze minikuur mag je je huid gerust 4 à 5 keer per jaar geven. Perfect voor huidjes die last hebben van: rimpels en kraaienpootjes, vale huid, grote poriën, gemengde en vette huid, pukkeltjes, vlekken, droge huid en verslapte huid. Oja, nog een groot pluspunt van deze kuur; ondanks het een intense behandeling van een half uur is, kan je daarna meteen weer aan het werk of meteen naar de winkel. Geen roodheid of rare vlekken maar meteen een strakke, frisse en egale huid!

Bij deze wil ik je ook nog es informeren dat je bij mij ook ’s avonds terecht kan op dinsdag, donderdag en vrijdag, maar mijn avonden zijn ook vlug volzet, dus op tijd boeken is de boodschap :-)

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top