skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Mijn zomers verzorgingsritueel.

Heel veel mensen denken vaak dat ik ’s morgens en ’s avonds wel 101 potjes en flesjes gebruik voor mijn gezicht te verzorgen. Niets is echter minder waar. In dit vorig artikel had ik het al over hoe je je huid een burnout kan bezorgen door teveel producten door elkaar te gebruiken. Zelf heb ik nogal een veeleisende huid op gebied van pigmentatie en gemengde huid; als ik teveel zou beginnen te gebruiken, dan zou ik binnen de kortste keren vol staan met gerstekorrels en bruine vlekken, dus ik hou het echt heel simpel.

Dit is mijn dagelijks verzorgingritueel tijdens warme dagen:

  • Ik reinig met de Foam van pHformula, deze is licht en luchtig en mijn huid voelt daarna heerlijk zacht en clean zonder trekkerig te zijn. In dit schuim zitten slimme fruitzuren die je elke keer een héle zachte peeling geven, dus bye bye dode huidcellen.

 

  • Vitamine C serum breng ik rijkelijk aan over heel mijn gezicht. Vitamine C maakt je huid weerbaarder tegen de felle zonnestralen en houdt pigmentvlekken onder controle. Omdat ik een gemengde huid heb, heb ik tijdens deze warme dagen overdag genoeg aan dit serum. ’s Avonds doe ik er wel de vitamine C crème over.

 

  • Ik ben verslaafd aan de SOS eye crème. Deze oogcrème zit bomvol peptiden; huideigen stoffen die de huid herstellen. Peptiden hebben ook de eigenschap om het licht te reflecteren; dus deze oogcrème licht de oogzone op zoals een highlighter zou doen ZALIG.

 

  •  Ik gebruik ALTIJD een SPF (ja, ook in de winter!). Bij de zomerzon gebruik ik de SPF 50 van pHformula, hierin zit ook nog eens een bommetje van Q10 (lees : anti-aging ;-) ). De SPF’s van pHformula zijn er ook in fond de teint versie, zo heb je een lang houdende fond de teint mét factor 30!

 

Zo, dit is het; mijn zomers verzorgingritueel. Eenvoudig en simpel ;-) Nog een groot voordeel: binnenkort ga ik op reis en deze producten kunnen gewoon in de handbagage mee.

 

Heb je vragen of wil je weten welke producten er nu best bij jouw huid passen, maak dan eens een afspraak voor een gelaatsverzorging. Hierbij krijg je eerst een huidanalyse en welke facial je ook kiest, deze wordt steeds aangepast aan jouw huidbehoeften in dit seizoen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top