skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Jouw ideale gezonde ritueel.

Wist je dat het ongeveer twee maanden duurt om nieuwe gewoonten aan te leren? Heb je bijvoorbeeld eindelijk beslist om je gezicht wat meer te verzorgen of om je kopjes koffie te verminderen, hou vol!  Koppel je nieuwe gewoonten ook aan je al bestaande rituelen en de kans op slagen is nog groter. Om je te inspireren heb ik een ideale dagroutine uitgeschreven.

Hoe meer je van deze ideale gebruiken inburgert in jouw dagelijkse rituelen, des te vlugger je huid zal stralen zonder plekjes of pukkeltjes, des te vlugger je je celullitis ziet verdwijnen en des te vlugger je je fit en shiny zal voelen.

Here you go:

OCHTENDRITUEEL 

Bij het opstaan drink je een glas water met het sap van een halve citroen. Dit zuivert, brengt je maagsappen in orde en je hebt al een beetje vitamine C binnen.

Onder de douche verzorg je je gezicht en lichaam met natuurlijke basics. Zo krijgen droge benen, jeukerige plekken en rode bultjes geen kans. Een natuurlijke skinwash, de shower scrub en de heilige After Oil. Hallo zachte huid! Wil je een glanzende, gezonde haardos? Verwen je haren dan met deze natuurlijke shampoo en conditioner.  

 

 

Je gezicht maak je wakker met een zacht schuimende skinwash. Vóór je je dagcrème Faithful Face Guard aanbrengt, gebruik een beetje Stay Golden over je gezicht. Je collega’s zullen straks vragen hoe het komt dat je er zo stralend uitziet, en dat zonder zon?!

 

 

Grijp nu niet naar een boterham met choco als ontbijt, maar maak je favoriete eiwitshake en giet het over een lekkere fruitsla. Een tabletje multivitaminen Daily Boost ben je al gewoon. Wil je je huidconditie verwennen zodat je geen make-up nodig hebt, dan neem je er de High Tech AOX en de Super C Boost bij. You will thank me later ;-)

 

Rond 10u neem je als tussendoortje geen koffie met koekje,want je weet al dat de energieboost die je hiervan krijgt vlug plaats maakt voor een gigantische dip. Een stuk fruit is de gezondste snoep die je kan hebben.

 

MIDDAGRITUEEL

Héél veel groenten, een beetje kip of vis en 2 bruine boterhammen.  Veel werk? Nee, doe zoals ik: op zondag vul ik 5 doosjes met een slamengeling. Foodprepping is a way of life ;-)  Een capsule Dynamic Q10 geeft je lichaamscellen extra energie. Heb je de laatste tijd in de namiddag een dipje, los dan een zakje MOOD op in een glaasje water. Ginseng en nog andere natuurlijke lifesavers laten je het begrip ‘middagdip’ vergeten!

 

16u:tijd voor koffiepauze: Kies je de Caffé Latte of de Colombian Coffee; deze laatste is goedgekeurd door echte koffieliefhebbers ;-)  Shaken maar !

 

 

AVONDRITUEEL

Je bord is voor de helft gevuld met groenten, een kwart met vlees of vis en een kwart met patatjes of volle rijst. Heb je hier niet genoeg mee, grijp dan niet naar extra patatjes of rijst, maar kies voor een slaatje of soep als voorgerecht. Mighty Night ben je ook al gewoon voor je dagelijkse mineralen.

Ontschminken en je huid voeden voor het slapen gaan; schiet dat er bij jou ook altijd over? Doe dat dan nu; de keuken opruimen en meteen je gezicht verzorgen. Wat gedaan is, is gedaan.  ’s Avonds kies je voor een dubbele reiniging, eerst een zalige olie, die in een melkje verandert, gevolgt door een schuimende facewash. Staat er een wasmand klaar voor op te vouwen? Doe effe een scrub en tijdens het plooiwerk kan je masker inwerken. Kies voor een superdeluxe nachtcreme en je wordt ’s morgens 10 jaar jonger wakker.

 

 

 

Van je avond genieten doe je zonder geknabbel. Je hebt namelijk geen honger, maar gewoon goesting. Maak een lekkere kruidenthee, kies bijvoorbeeld voor een lekkere avondmelange die je tot rust brengt.

Verwen je jezelf graag met een zalig bad of kan je ook genieten van een douche voor het slapen gaan; mijn lievelingsgeur voor ’s avonds is Bonsoir. Een zalige kruidenmengeling met onder andere lavendel…dat is tot rust komen! Je gebruikt het als douche gel of een paar pompjes in je bad geven je een zalig relaxerend schuimbad.

 

De saffraan in Omega Zen brengt je gepieker en gewoel tot rust. Heb je moeite om in slaap te vallen? Een zakje Yoga laat je vlugger inslapen en zorgt voor een diepere slaap.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top