skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Bronzing Poeder: zo doe je het juist.

Mascara en lipstick vind je zonder twijfel wel in iedere vrouw haar make-uptasje, maar bronzing poeder ( of ‘bronzer’of ’terracotta poeder’) is ook een geliefd doosje. Zo krijg ik dikwijls de vraag of ik geen bronzing poeder heb die ‘niet oranje is’. Bronzing poeder wordt – spijtig genoeg- vaak verkeerd gebruikt. Het woord ‘Bronzing’ geeft nogal eens de neiging om het over heel je gezicht te gebruiken omdat ‘het een natuurlijke licht getinte gloed geeft’. Maar –  god o god – als je het zó gebruikt, geloof me, dan zal elke bronzing poeder je een oranje sinaas look geven!

Bonzing poeder gebruik je eigenlijk om je gezicht te shapen: beetje schaduw aanbrengen om je gezicht wat levendig te maken. Jezelf een frisse, natuurlijke glow geven zonder gemaquilleerd te lijken.

Ik heb alle selfie-gêne van me af gegooid en hieronder vind je een kleine tutorial:

Hier heb ik gewoon wat BB crème gebruikt. Het maakt mijn huid wat egaler en effen, maar als ik het bij dit laat, zie ik er nu niet bepaald ‘stralend’ uit.
alleen bb creme

 

De kunst is om het bronzing poeder aan te brengen op de juiste plekken, zodat je gelaatstrekken mooi geaccentueerd worden. Net boven je oor zet je wat bronzing aan en dat laat je een beetje ‘uitlopen’ naar het midden van je gezicht. Vergeet ook niet je onderste gezichtsranden en opzij van je voorhoofd aan te stippen.

Shapenshapen met bronzingpoeder

 

Et voilà, een natuurlijke look, zonder gemaquilleerd te lijken ;-)  Niet vergeten te fixeren met los poeder en je ziet er de hele dag stralend uit.

shapen met bronzing poeder

Zitten er veel glitters in je bronzingpoeder, dan gebruik je deze alleen maar een héél klein beetje op je jukbeenderen om een beetje te highlighten. Kwestie van niet op een discobal te lijken ;-)

Veel shape-plezier !

 

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top