skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Zo camoufleer je als een pro.

Donkere kringen, puistjes, rode wangen…iedereen heeft ze en we zijn wát blij dat er concealers en highlighters bestaan om ze weg te moffelen, te camoufleren. Juist camoufleren kan wonderen verrichten aan je oogopslag en puistjes en rode wangen kunnen zo onzichtbaar worden. Tenminste als je het juist doet. Verkeerde producten, producten die bijvoorbeeld te dik zijn, verbergen dan wel de eerste minuten alle oneffenheden maar later op de dag merk je vaak vlekken, lijntjes in de makeup of, nog erger, lijkt het wel dat donkere kringen en rode wangen nog harder opvallen.

Dat komt omdat dikke texturen gaan ‘bewegen’ door de warmte van je huid en daardoor vlekken en lijntjes veroorzaken.

Als je wil camoufleren als een pro, kies je best voor lichte texturen. In plaats van oneffenheden te willen bedekken, is het beter eerst verkleuringen te neutraliseren. Dat wil zeggen dat je roodheden eerst neutraliseert met een groene concealer en donkere kringen met een perzikkleurige. Pas daarna gebruik je een huidkleurige concealer voor een effen teint.

Voor de kringen onder mijn ogen gebruik ik eerst een perzikkleurige concealer en daarover breng ik een highlighter aan. Een highlighter is superlicht van textuur en er  zitten lichtdeeltjes in die voor een frisse blik zorgen.

Concealer en highlighter :

 

Van naturel naar neutraliseren met concealer en eindigen met highlighter:

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top