skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Zijn jouw wenkbrauwen al geshapet?

Wenkbrauwen zijn hot hot hot! En terecht, want wenkbrauwen geven je gezicht uitdrukking en karakter. Je mag de mooiste wimpers en oogmakeup dragen, als je wenkbrauwen niet matchen dan is het gewoon één grote foute boel.

Misschien heb je het al gemerkt bij het online boeken van een afspraak: ‘wenkbrauwen’ is zelfs een aparte rubriek geworden. De tijd van ‘vlug even mijn wenkbrauwen epileren’ en ‘vlug mijn wenkbrauwen kleuren’  is eigenlijk een beetje  passé.  Want door al dat vlug-vlug even bijwerken, worden wenkbrauwen écht niet mooier. Zo zie ik veel wenkbrauwen die teveel of helemaal fout bijgewerkt zijn en dat is echt zó spijtig.

Wil je de juiste vorm van je wenkbrauwen leren kennen, boek dan eens een wenkbrauwshaping. Zo gaat een wenkbrauwshaping in zijn werk:

  1. De wenkbrauwen krijgen een speciale wenkbrauwpeeling en -shampoo. Dit verwijdert héél zachtjes de dode huidcellen zodat de pigmenten van de kleuring beter en langer zullen houden.
  2. De vorm van de wenkbrauwen wordt helemaal getekend volgens de anatomie van je gelaat.
  3. Als jij akkoord gaat met de vorm van de wenkbrauwen, dan worden eerst overtollige haartjes verwijderd.
  4. De kleuring wordt aangebracht en moet even inwerken.
  5. De kleuring wordt afgenomen en indien nodig worden er hier en daar nog wat haartjes verwijderd.
  6. De wenkbrauwen krijgen nog een verzorging met castorolie.
  7. Je krijgt nog tips en tricks over hoe je aan de slag kan gaan met wenkbrauwmake-up.

Deze wenkbrauwshaping wordt ook wel ‘hennabrows’ of ‘ombrébrows’ genoemd. Er wordt inderdaad gewerkt met henna, maar laat dit je niet afschrikken; je zal heus geen rode wenkbrauwen krijgen. Het grootste voordeel van deze techniek tegenover de gewone wenkbrauwverf is dat haartjes én de huid veel langer gekleurd blijven.

Een afspraak maken doe je hier.

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top