skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Valentijnspecial

Speciaal voor februari, de maand van Valentijn, heb ik een unieke verzorging samengesteld. Omdat iedereen de koude al een beetje beu is en stiekem naar de lente verlangt, heb ik er een warme en deugddoende special van gemaakt.

Dit mag je verwachten:

Een uitgebreide, luxueuze gelaatsverzorging waarbij decolleté, schouders, nek en hals ook uitgebreid gemasseerd worden. De producten die gebruikt worden ruiken heerlijk en hebben zo een weldadig effect op lichaam en geest. Trouwens, het is niet door toegevoegde parfums dat ze zo heerlijk ruiken – parfums irriteren de huid – de geuren zijn de ingrediënten zelf, die afkomstig zijn van biologische teelt. Geen chemicaliën, geen bewaarmiddelen en dus geen synthetische geuren maar verwacht je wel aan zachte aroma’s van onder andere bosvruchten en kamille.

Jouw moment begint met een Japans reinigingsritueel waarbij zachte borstels en een olie je huid masserend reinigen.

Terwijl de zachte lycing (peeling zonder korrels) zijn werk doet onder een stoombadje, worden je handen verwend met een zachte scrub en extra voedend handmasker.

De heerlijk lange massage krijg je met een verzorgende crème die al masserend in een zachte olie verandert.

Daarna kan je nog even wegdromen terwijl je huid gevoed wordt met een zacht masker, je oogzone krijgt een aangepast masker dat draineert en ontzwelt.

Benieuwd? Een afspraak maken doe je hier, kijk bij ‘gelaatsverzorging’.

Oja, je krijgt ook nog een goodiebag om jezelf thuis nog te verwennen!

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top