skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Top 3 geschenkenlijst.

December, de kadomaand bij uitstek, is weer begonnen. Vind je kerstshoppen gezellig of krijg je al stress bij het horen van het woord alleen al? Ik geef je alvast een lijstje van wat hier in The Beauty Lounge veel gevraagd wordt om kado te geven.

Bij deze de top drie van de meest verkocht geschenken hier in The Beauty Lounge:

  • Op 3:  De collageen vliesmaskers:  Vliesmaskers zijn super trendy. Heb je de collageen vliesmaskers van Beautyface al geprobeerd? Welke je ook kiest, je huid is gevoed, gehydrateerd en strààlt. Geen wonder ook, want Beautyface maskers zijn niet alleen volledig biologisch (dus geen chemische stoffen die voor irritaties zorgen), de werkstoffen dringen supersnel in je huid en omdat ze al voorgevormd en op maat gesneden zijn, zijn ze superhandig in gebruik.
  • Op 2: De handproducten van Pronails: Sinds Pronails vorig jaar hun volledige gamma heeft vernieuwd, ben ik helemaal verslaafd aan hun handverzorging. Geen plakkerige crèmes die na een tijdje raar ruiken, maar zalige texturen met een aangename geur. De scrub kan je trouwens voor heel je lichaam gebruiken en het handserum vervaagt zelfs bruine vlekken.
  • Op 1: De (online) kadobons:  Want wat geef je iemand die al alles heeft ;-)  Of je nu kiest voor een bepaald bedrag of  een bepaalde verzorging (de VITA gelaatsverzorging is de meest gevraagde), scoren doe je àltijd met een kadobon van The Beauty Lounge. Je geeft iemand iets ècht voor hem of haar alleen; me-time!

 

Ben je, net als ik, een fervente online shopper, dan kan je al de bovenstaande kado’s shoppen in de online shop van The Beauty Lounge.

Kom je je kadootje liever zelf oppikken; geen probleem. Laat dan wel eerst een berichtje (0475 39 79 60), kwestie van niet voor een gesloten deur te staan.

Ik wens jullie alvast fijne, warme en gezellige feestdagen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top