skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Serum special van pHformula.

Ben je fan van de VITA crèmes van pHformula, dan kan heb ik nu goed nieuws voor je. De VITA B crème en de VITA C crème hebben hun bijhorende serum gekregen. Om dit te vieren heeft pHformula dit in een special gestoken: koop de serum en de crème samen en je betaalt slechts 150 euro in plaats van 170 euro!  Profiteer ervan!

Waarom nog een serum gebruiken als de crème toch zo super is? Wel, heel simpel: ingrediënten in een serum kunnen niet verwerkt worden in een crème en andersom. Daarom werken een crème en een serum eigenlijk samen om zo een hogere opname van de werkstoffen in de huid te verkrijgen.

Zo zorgt de VITA C crème dat pigmentvlekken vervagen, de teint helder wordt en de huid weerbaarder is tegen luchtvervuiling en UV straling. Gebruik je het VITA C serum eronder, dan krijgt je huid er nog eens een vitamine C bommetje extra want het  speciale vitamine C complex dringt dieper in de huid om daar voor lange tijd actief te zijn.

De VITA B³ crème werkt vooral herstellend, verzachtend en hydraterend. Het VITA B serum eronder gebruiken betekent een super hyaluronzuur-shot voor je huid. Hyaluronzuur kan ontzettend veel water aan zich binden. Voor je huid betekent dit dus dat cellen een hydraterende boost krijgen, waardoor ze mooi rond worden. Mooie ronde, volle cellen zorgen ervoor dat lijntjes en rimpeltjes van binnenuit opgevuld worden. Ook kan een goed gehydrateerde huid optimaal werkstoffen opnemen.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top