skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Scrubben: zo doe je het goed.

Met het blote-benen-en-korte-mouwen weer wordt er weer goed gescrubd en gepeeld, want dat doet wonderen voor doffe armen en benen die maandenlang verborgen geweest zijn onder warme kledij. Met een scrub verwijder je dode huidcellen die je huid dof maken en zorg je ervoor dat een bodylotion goed opgenomen wordt door de huid.

Met deze drie scrubtips krijg jij de mooiste en zachtste huid.

1.Kies voor fijne korrels. Harde, groffe korrels (zoals gemalen perzik) verwijderen niet alleen dode huidcellen maar ook de huidcellen die nog intact zijn. Harde korrels beschadigen de beschermlaag van je huid, waardoor je je huid gaat deshydrateren of uitdrogen. Kies liever voor zachte, fijne korrels die versmelten met je huid terwijl je aan het scrubben bent. Er bestaan zelfs scrubs waarbij de korrels veranderen in een voedende olie; zachte huid verzekerd!

2.Scrub elke dag. Het is beter om elke dag zachtjes je huid te peelen, dan één of twee keer per week goed te scrubben. Je huid is geen oude gevel die gezandstraald moet worden, dan beschadig je ze. Gebruik in plaats van een douchegel een zachte scrub en je zal binnen de kortste keren een zalig zachte huid hebben.

3.Kies gerust een extra. Wil je de strijd aangaan met cellulitis en verslapte huid; kies dan gerust voor die zones een  scrub uit een verstevigende lijn. Zo’n scrub is meestal verrijkt met cafeïne of andere detoxingrediënten die afvalstoffen helpen afvoeren. Door een krachtige massage met een detoxpeeling stimuleer je de doorbloeding van je huid, wat een positief effect heeft op cellulitis en verslapping.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top