skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Promo special: ABC kit van pHformula.

Wow, dit artikel heb ik even in wacht moeten zetten want op het moment dat ik de special promokit van pHformula binnen kreeg, was die door pre-orders al zo goed als uitverkocht. Omdat het echt wel een limited edition is, ben ik blij dat ik nog een lading heb ik kunnen nabestellen.

PHformula heeft de drie vitamine crèmes namelijk samengebracht in een kit. Handig om mee op reis te nemen of interessant als je wil starten met je eigen pHformula producten. PHformula zou pHformula niet zijn als ze het niet zouden koppelen aan een leuke promo: de box komt op 95 euro, maar bij aankoop van een cleanser (de foam of de lotion), neem je hem mee voor maar 80 euro!

Zowel de cleansers als de vitaminen crèmes zijn de basis voor een mooie, egale en gezonde huid, wat je huidtype ook is.

Ik zet de producten nog eens even op een rij:

Zowel de EXFO foam als de EXFO cleanse gebruik je ’s morgens én ’s avonds om je huid te reinigen en tegelijk zachtjes te exfoliëren (peelen zonder korrels).

VITA A crème: Deze gebruik je alleen ’s nachts. Hét anti-rimpel en anti-pigment product bij uitstek! Let wel op dat je het gebruik ervan opbouwt; dus eerst 1 keer per week, dan 2 keer, enz. Bij rode en/of droge vlekjes stop je even het gebruik en ga je voor de VITA B crème.

VITA B crème: Deze wissel je dus af met de VITA A crème. Vitamine B³ (ook wel niacinamide genoemd) verzacht en hydrateert de huid en vervaagt pigmentvlekken.

VITA C crème: Vitamine C geeft je huid meer weerstand, vervaagt pigmentvlekken en geeft je een stralende teint. Een ideale niet-vette dagcrème zodat je er heel gemakkelijk over kan maquilleren.

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top