skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Nieuwe herfstkleuren 2016.

Momenteel is de meest gestelde vraag hier in The Beauty Lounge: ‘Wat zijn de nieuwe kleuren voor het najaar? ‘. Daarom wil ik graag mijn favoriete herfstlook met jullie delen. Eerst en vooral, de twee trends die nog een tijdje zullen blijven zijn de wenkbrauwen en de wimpers. ‘Brows on fleek’ blijven een must en terecht want het zijn je wenkbrauwen die je gezicht karakter geven. Juist in model brengen en correct blijven finetunen met dat wenkbrauwpotlood dus. Wimpers zijn ook nog steeds een hit; de juiste mascara voor het gewilde effect (verlengen, volume,…) en je look is perfect afgewerkt.

Naast zilver- en goudglitter en vitaliserende kleuren (zoals oranje en geel), zijn pruimrode en bosgroene tinten echte topkleuren dit najaar. Paarse tinten laten zich gemakkelijk combineren met veilige nude tinten en dat is leuk wat deze heeft iedereen in haar makeuptasje zitten.

Deze look is fantastisch en is geschikt voor quasi alle types. Let op de natuurlijke mond en zachte blush (gemakkelijk!)

herfstlook 2016 The Beauty Lounge

 

Hoe vertaal je deze catwalk-look nu naar jouw elkedag-makeup?

Voor deze look neem ik oogschaduw 263, 266 en 269, blush 314N ,lipstick Sensorial 441 en zwarte Incredible mascara van Eva Garden.

herfstlook Eva Garden The Beauty Lounge

 

Voor je je oogschaduw opbrengt, gebruik ALTIJD eerst een primer. Deze neutraliseert rode vlekjes en zorgt ervoor dat je oogschaduw heel de dag mooi fris blijft zitten. Ik kan niet zonder de Eye primer van Eva Garden. Dan zet je je wimperranden aan met een zwart potloodje. (Dit hoef ik niet te doen, ik heb permanente makeup). De lichtste kleur 269 breng je aan over je hele ooglid, de paarse 263 in de buitenste ooghoek en je arcadeboog en de beige 101N in het midden. Niet gierig zijn en ook niet te precies willen werken, als de kleuren maar goed op de juiste plaats zitten.

herfstmakeup The Beauty Lounge

 

Dan neem je het blendingpenseel 16 van Eva Garden. Draai hiermee rondjes over je makeup, zo lopen de kleuren mooi in elkaar over.

Blending Eva Garden The Beauty Lounge

 

 

Zie je…

herfstmakeup Eva Garden The Beauty Lounge

 

 

Werk af met de zwarte Incredible mascara. Je kan ook nog wat zwarte eyeliner en kohl gebruiken, maar voor een dagmakeup vind ik zonder best kunnen. Blush 314N en lipstick Sensorial 441 et voilà!

Eva Garden The Beauty Lounge

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top