skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Nieuw : POINT crèmes van pHformula

PHformula, de huidverbeteringslijn waarmee ik werk, is voortdurend aan het evolueren. PHformula is een cosmeceutische productlijn, samengesteld door apothekers en dermatologen. Bij pHformula zal je dus geen producten vinden met ingrediënten als ‘goud’ of ‘kaviaar’ en dergelijke, omdat pHformula enkel werkstoffen gebruikt die wetenschappelijk onderzocht en bewezen zijn dat ze effectief iets doen met de huid. Of het nu gaat om je huid egaal te maken of te reinigen of rimpels te vervagen,…. pHfomula gebruikt hiervoor vitamines en fruitzuren, werkstoffen die wetenschappelijk bewezen zijn dat ze werken. Diegenen onder jullie die de vitaminecrèmes en de reinigingsproducten al gebruiken zullen vast beamen dat de huid al zachter en egaler is geworden ;-)

Nieuwe musthave voor de pH fans: de nieuwe POINT crèmes. De POINT crèmes zijn peptidecrèmes. Peptiden zijn korte ketens van eiwitten, ons lichaam – en dus ook onze huid- is opgebouwd uit eiwitten. Peptiden zijn heel klein en daarom kunnen ze heel snel heel diep in de huid dringen. Peptiden bereiken gebieden in de huid die andere stoffen niet kunnen bereiken. Met andere woorden: de POINT crèmes zitten boordevol met razendsnelle en intelligente peptiden die de huid zullen herstellen en weerbaarder maken.

POINT crèmes zijn er in drie varianten: POINT Multi protect, POINT Age reverse en POINT Extra Firm.

Wil je weten welke van de drie voor jou het meest geschikt is, klik dan hier voor een mini-peptide facial die je GRATIS krijgt bij de aankoop van jouw persoonlijke POINT crème.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top