skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Nieuw: pijnloze laserontharing.

Ein- de- lijk is het zover: ik heb mijn eigen laserapparaat. YES. Voor de ongelovigen onder ons: ja het is écht écht écht waar: pijnloos! Ik was ook eerst heel sceptisch, dus heb me eerst laten laseren met dit nieuwe toestel.Een aantal jaren geleden heb ik mijn oksels en mijn bikinilijn laten laseren met een gewone ontharingslaser, dus ik kan wel goed vergelijken. Ik kan jullie verzekeren: ondanks ik supertevreden ben van het resultaat – gladde oksels en bikini – moet ik wel toegeven dat laseren met een gewone ontharingslaser ontzettend pijnlijk is. Je krijgt telkens een korte shot en dat voelt alsof er een rekkertje tegen je huid patst.

Omdat mijn ontharingslaser helemaal anders werkt, is het helemaal pijnloos. In plaats van telkens een korte shot te krijgen, krijg je nu eigenlijk een stevige massage waarbij de haarwortels langzaam opgewarmd worden. Geen pijn, geen irritatie en elke keer minder en minder haar!

Alle info over de nieuwe laserontharing heb ik op de site gezet en die kan je hier lezen.

De belangrijkste voordelen van pijnloze laserontharing:

  • Nooit meer scheren, waxen en epileren
  • Zelfs voor donkere huiden
  • Zelfs voor lichte haren
  • In alle seizoenen
  • Meest veilige lasertechniek

 

Heb je nog een vraag of wil je meer info: laat van je horen :-)

Oh ja: en tot 31.01.2017 krijg je 20% korting op alle laserbehandelingen. (Ja, ook op de zone-korting dus kan je genieten van wel 50% korting! )

 

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top