skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Nieuw: Liquid life van pHformula.

Dat schoonheid van binnenin komt, is allang geen nieuwtje meer. Zowel figuurlijk als letterlijk :-)  De huid is ons grootste orgaan en heeft veel functies; bescherming is misschien wel de belangrijkste maar vergeet niet dat je aan je huid kan zien hoe het met de binnenkant van je lichaam gesteld is. Denken we maar aan kringen onder de ogen als je te weinig geslapen hebt of een vale teint als je de griep hebt.

Met een gezonde voeding – veel groenten en fruit – en voldoende water drinken doe je je lichaam en je huid het grootste plezier.

Maar soms is dit niet genoeg en zijn voedingssupplementen een slimme aanvulling om sommige tekorten bij te werken.

pHformula lanceert Liquid Life, een voedingssupplement in een buisje. Even schudden en ’s morgens opdrinken en je lichaam krijgt meteen een bommetje van : aloë vera, Vitamine B, Vitamine C, Hyaluronzuur, Vitamine K2, Thermaal water, Selenium, Silicium en zink. Eén tube liquid life vervangt wel 20 capsules van andere supplementen en omdat liquid life een vloeistof is , wordt het – in tegenstelling met pilletjes –  meteen opgenomen door je lichaam!

Elke dag een buisje Liquid Life drinken heeft effect op:

  • je huid, nagels en haren
  • je beenderen
  • je pezen
  • je ligamenten
  • je gewrichten
  • je kraakbeen

Niet alleen je huid zal stralen, maar alles loopt beter ‘gesmeerd’ omdat liquid life – onder andere – een groot effect heeft op de collageen productie. Deze vermindert van je twintigste en daarom krijgen we rimpels, verslapping en stroeve gewrichten.

Wil je nog meer info of moet ik alvast een doosje opzij zetten, dan hoor ik wel iets van je!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top