skip to Main Content
04 75 39 79 60 karolien@thebeautylounge.be Maak je afspraak online

Najaarsmoeheid te slim af.

Nu de herfst plots zijn intrede heeft gedaan, is het voor velen afkicken geblazen van die zalige warme zomer. Guur weer en korte dagen maken dat we het binnen meer gezellig maken maar hebben ook een minder gunstig effect op ons lichaam. De bekende najaarsmoeheid of winterdip laat zich bij sommigen al wat meer voelen dan bij anderen.

Met deze drie tips ben jij die najaarsdip te slim af:

1.Wees zuinig met zoetigheden: Af en toe iets lekkers bij de koffie, daar is niks mis mee. Maar let op dat je je niet teveel laat verleiden door gemakkelijke zoetigheden tussendoor. Ze geven je misschien een instant comfort gevoel, maar het zijn snelle suikers; dat wil zeggen dat je je vlug terug futloos zal voelen en nog vlugger moe zal zijn. In plaats van een gebakje of koekje, probeer eens de shake Milk Chocolate of Milk & Cookies. In plaats van ze te mengen met 250 ml water, gebruik eens 180 ml ongesuikerde soyamelk, zo krijg je een meer stevige drink.

2.Blijf veel groenten en fruit eten: Het mooie aan de herfst is een brede waaier aan seizoensfruit en -groenten. Deze bevatten ook de meeste mineralen en vitaminen, dus snoepen maar van die bramen, mandarijnen, courgettes, pompoenen… Om zeker te zijn van je dagelijkse hoeveelheid mineralen en vitaminen, kunnen Daily Boost en Mighty Night je helpen. Het zijn aparte formules van orthomoleculaire voedingssupplementen. Bepaalde vitamines en mineralen worden best niet gelijktijdig ingenomen en bepaalde stoffen worden bijvoorbeeld ’s avonds beter door het lichaam opgenomen dan ’s morgens. Het resultaat; meer energie, mooiere huid en nagels én een beter humeur ;-)

3. Creëer de juiste sfeer: Het is al lang algemeen geweten dat geuren op ons humeur en gevoelens werken. Zelf gebruik ik overdag de geur Lemongrass in mijn aroma diffuser en daar krijg ik van jullie heel veel positieve opmerkingen over ;-)   In mijn privé gebruik ik ‘ s avonds graag Ylang ylang of Lavender, heerlijk om de dag af te sluiten.

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top